fbpx
cropped-logo-pbs.png

Razendsnel Reteveel Klanten Krijgen?

Dat kan echt! Je kunt als kennisondernemer namelijk klanten als een magneet aantrekken, zodat ze naar JOU toe komen in plaats van dat jij achter ze aan moet rennen en moet lopen pushen. Veel makkelijker en vooral leuker voor jezelf en je (potentiële) klant! 

Download mijn GRATIS E-Book met daarin 6 “roze” tips om online razendsnel reteveel klanten te krijgen, zonder een pusherige verkoper te zijn!

Powered by Sanne

Online klanten krijgen? Hoe dan?

Je bent als enthousiaste kennisonderneemster nu een aantal maanden bezig met je bedrijf. Je website staat online en je bent al fanatiek begonnen met content maken. Je ziet al helemaal voor je hoe blij mensen gaan zijn met jouw cursus, training of coaching.

Je hebt via je eigen netwerk al een handjevol tevreden (test)klanten gehad en dit smaakt absoluut naar meer. Je bent er zeker van dat je met al jouw geweldige kennis zóveel meer mensen kunt helpen en je weet dat potentiële klanten online te vinden zijn, maar waar zitten ze precies? Hoe gaan ze jou vinden? En hoe maak je ze dan klant…? Je hebt eigenlijk geen idee.

Je steekt veel van je kostbare tijd in online zichtbaar zijn in de hoop op (potentiële) klanten, maar het levert je behoorlijk weinig op. Flink balen, want je hebt grootse plannen voor je business.

Herkenbaar?

En nu?

De vraag aan jou is: Hoe lang blijf je zelf nog aanmodderen? Hoe lang ga je nog je kostbare tijd verspillen aan dingen die niet werken. Hoe lang houd je het nog vol op deze manier met je bedrijf? Hoe lang kun je het nog veroorloven dat er weinig geld binnenkomt? Je laat het er toch niet van komen dat je zelfs misschien weer in loondienst zou moeten?

Jij weet zelf ook dat je reteveel potentie hebt, dus het is nu tijd om het anders aan te gaan pakken. Om echt resultaat te gaan zien. Wat ga je doen om dat voor elkaar te krijgen? Wat ga je voortaan anders doen? Als je door blijft gaan zoals je nu doet, ziet het er niet rooskleurig voor je uit.

Hoe Ik Jou Kan Helpen!

Deze Toppers Gingen Je Voor:

Nogal Bijzondere Business Inspiratie

Abonneer je op mijn nogal bijzondere DAGELIJKSE business inspiratiemails voor ondernemers.

!!Waarschuwing: niet geschikt voor ondernemers die het leven te serieus nemen, freebieverslaafden en excuustruusjes.

reels cursus sanne 2

Leer Me Kennen

Mijn ondernemersavontuur begon in december 2019. Op 18 december om precies te zijn stond ik bruisend van het enthousiasme in de Stairway to Heaven in Utrecht met 10 Jengaspellen mijn pilot van de Jenga-datenight te hosten met 20 leuke singles.

Dat was een instant hit, want binnen 2 maanden stond ik al in allerlei media, had ik uitverkochte date-events en werd ik zelfs binnen 6 maanden gevraagd door meerdere festivals en restaurants.

Ik had de smaak lekker te pakken, dus zette ik ook al snel mijn tweede bedrijf op: Powered by Sanne.

Een online coachingsbedrijf opzetten was echter hele andere koek dan een offline bedrijf, maar uiteindelijk werd dat ook een succes.

Met mijn verhaal wil ik je inspireren en laten zien dat succes binnen korte tijd mogelijk is. Ook als het ondernemen je niet met de paplepel is ingegoten.

Don’t settle for basic. Go for extra ordinary:

Oftewel: ga je droom achterna om je bedrijf te starten en leef een geweldig leven.

media sizzl

Let's Get in Touch!

Heb je een brandende vraag? Of wil je gewoon wat kwijt?

Volg me op Insta voor dagelijks inspiratie voor business-succes

Pssst...

Je hebt de geheime deur gevonden en hij staat op een kiertje.

 Wat je te wachten staat?

One way to find out…