fbpx

Binnen 3.5 Maand Als Een Malle Klanten Aantrekken Door Een Power Start Met Je Bizz!


In mijn groepsprogramma "Een Power Start Met Je Bizz" leer je stap voor stap hoe jij als een magneet de juiste klanten aantrekt zonder te hoeven trekken en leuren.

Speciaal gemaakt voor kennisondernemers die nu amper klanten krijgen.

Ben je klaar voor succes?

cropped-logo-pbs.png

YOU'VE GOT THE POWER!

power

Gefrustreerd door geen of te weinig klanten...

…terwijl jij je te pletter werkt? Je snapt niet waarom het jou niet lukt. Om je heen zie je zoveel ondernemers de ene na de andere klant krijgen. Hoe dan?  Wat doe je verkeerd?

Je hebt 1 doel: zoveel mogelijk mensen helpen met datgene waar jij zo goed in bent. Alleen… waar moet je beginnen of waar moet je voor kiezen? Het maken van een website, een gratis e-book, een e-mail funnel? Holy moly! Je ziet door de marketingbomen het bos niet meer.

Je verdient nu bij lange na niet genoeg geld om rond van te komen waar je gigantisch van baalt. Ondernemen zou toch juist meer geld op moeten leveren dan in loondienst? Je hebt geen idee hoe je aan genoeg klanten komt waar je van kunt rondkomen, laat staan de hoeveelheid klanten om echt leuk te kunnen verdienen.

Je weet dat online zichtbaar zijn belangrijk is en je doet echt je uiterste best met je content, maar die klanten komen gewoon niet. Wat voor content werkt nou wel? En hoe maak je content die verkoopt? Je hebt weinig kennis van online marketing, waardoor je nu maar wat doet a la losse flodderstyle

De stress is real. Je hebt grootse plannen voor je eigen bedrijf, maar zoals het nu gaat krijg je er vooral veel grijze haren, vastzittende schouders en slapeloze nachten van. Je begint inmiddels aan jezelf te twijfelen of het je überhaupt wel gaat lukken om een succesvol bedrijf op te zetten. 

Je hebt van alles gedaan en geprobeerd; waarom lukt het jou nou niet? Je ziet inmiddels in dat de manier waarop je het nu aanpakt, niet de juiste manier is. Je weet alleen niet hoe je dan WEL aan klanten kunt komen. En hard werken; niks mis mee, maar het levert je geen euro op. Je staat nu op het punt dat je echt niet meer weet wat je nog kunt doe

Het Hoeft Niet Zo Moeizaam Te Gaan...

Ondernemen is in de basis niet moeilijk. Je moet vooral weten wat (bewezen) werkt en wat je dagelijks moet doen. Dit betekent dus dat je je vooral NIET bezig moet houden met een waanzinnige vormgeving voor je website of het maken van een fantastisch logo. Allemaal niet nodig en pas dingen voor later.

Waar jij je op moet focussen als je te weinig of zelfs helemaal geen klanten krijgt zijn 3 dingen: een ijzersterke basis van je bizz, een werkende strategie en de juiste acties.

Wat minder sexy dan super flashy content maken en spectaculaire marketingtrucjes leren (gaan we later mee aan de slag). Die dingen werken namelijk voor geen meter zolang de basis van je bizz niet klopt, je geen strategie hanteert en de verkeerde acties onderneemt.

Wat je wilt is dat je doelgroep jou ziet als DE go-to persoon voor hun probleem of doel. En dat bereik je door jezelf onderscheidend in de markt te zetten en je communicatie spot-on te maken. Daardoor zal alles wat je zegt en doet een schot in de roos zijn, waardoor jouw ideale klant zonder twijfel voor jou kiest en niet voor je concurrent. 

verspil niet langer je kostbare tijd; start gelijk

In “Een Power Start Met Je Bizz” help ik jou binnen 3.5 maand je business ijzersterk neer te zetten waarmee je continu klanten aan gaat trekken. En dat zonder te hoeven leuren en trekken. Het doel is dat je doelgroep JOU gaat benaderen in plaats van dat jij als een hongerige tijgerin achter ze aan moet rennen.

Na afloop van dit groepsprogarmma staat jouw business als een paleis te schitteren in de online markt waar klanten als vanzelf op af komen zoals hongerige bijen op een pot smeuÏge honing. Ze kunnen niet meer om je heen.

Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over het neerzetten van een ijzersterk bedrijf zonder poespas. Dit programma is extreem praktisch ingericht. Zoals je misschien al hebt gemerkt bij mij: ik hou van resultaat. En het liefst zo snel mogelijk. Daarom gaan we alleen werken aan de dingen die ook echt werken. 

Jij volgt de 10 modules en voert de opdrachten uit: ik geef je feedback en persoonlijk advies in de Power Calls. Je staat er dus absoluut niet alleen voor.

Jouw leven en bizz kunnen er binnen 3,5 maand totaal anders uit zien. Ben je klaar met aanmodderen en het zelf proberen? Klaar met hard werken zonder resultaat? Wil je nu écht verandering en al die klanten waar je al tijden van droomt? Waar wacht je op? Ga ervoor! Laten we samen een retegroot succes van je bizz maken. 

Let’s Freaking Do This!

start
samantha

Ik ben nu bezig met verkopen in de DM met jouw hele framework ernaast en het werkt super goed. Ik ga nu gewoon 6 mensen begeleiden! Het valt allemaal op zijn plek.

– Samantha, voedingsadviseur

anouk

Ik had als doel binnen 3 maanden €12.000 omzet. Binnen 4 maanden is dit gewoon €20.000 geworden terwijl ik nog niet eens alles uit de kast heb gehaald!

– Anouk, interieurstylist

charlotte

Mag ik je nog een keer 100x bedanken? Ben nu bezig met mijn 16e klant! En dit binnen 2 maanden al. Ik converteer ongeveer 50% van de mensen die ik spreek. Ik had dit nooit gedaan zonder jouw programma. Ben er zo blij mee!

– Charlotte, PCOS-expert

Unieke Power Methode

10 modules. Bewezen methodes. Mega praktisch.

Alles leren wat je moet weten om van je bedrijf een groots succes te maken. Of je nou pas net gestart bent of al even bezig bent, maar nu geen of veel te weinig klanten krijgt.

Door mijn persoonlijke begeleiding in de vorm van feedback & advies in de Power Calls via Zoom, weet je precies of je op de juiste weg bent en of je alles op de juiste manier implementeert. Zonder feedback heb je namelijk geen idee of dat wat je aan het doen bent, wel goed is. Ik kijk werkelijk bij alles met je mee en je kunt me onbeperkt vragen stellen.

Met dit programma zorg je ervoor dat jij op een simpele, snelle en vooral hele leuke manier continu, moeiteloos klanten aantrekt. Gebaseerd op mijn eigen succesvol ontworpen P.O.W.E.R. Framework, waarmee jij precies die impact gaat maken die je wilt maken.

!DISCLAIMER!

Pas op voor excuses a la “Ik heb nu echt even geen tijd” of “Het komt nu echt even niet goed uit”. Ik heb 2 bedrijven opgezet naast mijn loondienst baan van 32 uur. Alles is mogelijk, als je er maar voor wilt gaan. Geen tijd = geen prioriteit.

Hoe ziet het programma eruit?

De inhoud van de 10 modules:

1. Het geheim van succes

Hoe komt het dat de ene ondernemer wel succesvol is en de andere niet? Hoe zorg je ervoor dat belemmerende gedachten zoals "Ben ik wel echt een expert?" of "Ben ik wel goed genoeg?" je niet in de weg gaan zitten bij het ondernemen? Hoe maak je jezelf klaar voor succes? In deze module wordt je klaargestoomd voor dat succes waar je van droomt.

2. De lucratiefste doelgroep

Iedereen willen helpen is niet slim. Kiezen voor een specifieke ideale klant gaat ervoor zorgen dat je makkelijker verkoopt en mensen met alle liefde in de rij staan om door jou geholpen te worden. Na deze module weet je precies wie je ideale klant is en vooral ook: wie niet.

3. Haarscherpe Focus

Jouw ideale klant heeft problemen die opgelost moeten worden, pijnen waar ze vanaf wilt en doelen die ze wilt bereiken. Door dit tot in de kleinste details haarscherp te hebben, zorg je ervoor dat alles wat je doet en zegt een schot in de roos is. Door de focus te leggen op de juiste problemen, zorg je ervoor dat jij de go-to expert voor ze bent.

3. Een Onweerstaanbaar Aanbod

Hoe zorg je ervoor dat jouw diensten precies zijn waar jouw doelgroep met smart op zit te wachten? Dat het je ideale klant werkelijk niks uitmaakt wat het kost? In deze module leer je hoe je jouw diensten zo in de markt zet waardoor klanten jou gaan benaderen in plaats van dat jij achter ze aan moet rennen. Je gaat de naam, de inhoud, de unieke methode en de prijs ervan bepalen.

5. Anders Dan Anders

In een overvolle markt met veel concurrentie is het extreem belangrijk dat jij onderscheidend bent. Anders dan de rest en dus opvallend. Dat betekent niet dat je gekke capriolen moet gaan halen. Dat betekent dat we gaan inzoomen op jouw unique selling point. Oftewel: wat maakt jou uniek? Waarom zouden mensen voor jou kiezen? Na deze module kun je dit haarscherp verwoorden.

6. Waanzinnige Weggever

Een e-maillijst is een must-have. Daarom is het belangrijk om meteen vanaf de start van je bizz je e-maillijst te laten groeien. Een waanzinnige weggever zorgt daarvoor. In deze module leer jij hoe je zo'n waanzinnige weggever maakt die jouw ideale klant écht wilt hebben en hoe je een funnel inricht die zorgt voor klanten.

7. Je website als klantmagneet

Nu je de fundering van jouw business ijzersterk hebt neergezet, is het de hoogste tijd om dat aan de wereld te laten zien. In deze module ga je aan de slag met het maken van je website. Maar niet zomaar een website, maar eentje die ook echt converteert; oftewel die je klanten oplevert. Je leert teksten schrijven die spot on zijn.

8. Actie in de taxi

Het is tijd geworden om al die geweldige klanten aan te gaan trekken. Tijd voor een concreet actieplan. In deze module bepaal je je omzetdoel en hoeveel klanten je nodig hebt om dit omzetdoel te bereiken. Welke acties zijn daarvoor nodig? Wat ga je dagelijks doen om te zorgen dat je je doelen van de maand gaat bereiken?

9. Verslavende marketing

In deze module zetten we jouw marketingmachine aan. Je leert hoe je content maakt die volgers, leads & klanten als een malle aantrekt. Je leert hoe je jouw ideale klant in korte tijd laat popelen om met jou te werken. Opvallen is daarbij de sleutel tot succes. Na deze module weet jij precies hoe je dit kunt doen.

10. Let's talk about sales, baby!

Verkopen! Na deze module weet jij als geen ander hoe jij van jouw volgers en leads klanten maakt. Hoe jij zonder een pusherige verkoper te zijn je diensten moeiteloos promoot en verkoopt. Je leert alle kneepjes van het salesvak; je krijgt ook een super handig salesscript dat je kunt volgen zodat je preciés weet wat je moet zeggen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is NIET geschikt voor iedereen.

Doe ALLEEN mee als je op onderstaande punten JA zegt.

Het maakt niet uit of je pas net start of begint met je bedrijf (al een business idee is wel handig) of dat je al een tijdje onderneemt maar geen of veel te weinig klanten krijgt.

Voor wie is dit programma NIET geschikt?

JOIN!
Een Power Start Met Je Bizz

Make it Happen!

Gaan we samen knallen?
1499 EXCL. BTW
  • Direct starten!
  • 10 modules met praktische opdrachten
  • Bewezen succesmethode
  • Content Framework voor eindeloze contentinspiratie
  • Kant en klare sales-scripts voor salesgesprekken
  • 8 Power Calls (30-60 min) via Zoom (incl Replays)
  • Feedback & advies
  • Tot eind december 2023
  • 1 jaar toegang tot de leeromgeving
POPULAIR

STRATEGY IS WHERE THE MAGIC HAPPENS

t

strategy is where the magic happens

Na Dit Programma:

irina

Door dit programma weet ik wat mijn niche is en hoe ik marktonderzoek moet doen. Ook weet ik waarop mijn content gebaseerd moet zijn om mijn doelgroep veel meer aan te spreken.


– Irina, nagelstylist
Lisa

Ik ben super blij! Paar maanden terug werkte ik in loondienst, had ik 400 volgers en één 1 op 1 klant. Nu heb ik 700 volgers, 6 deelnemers voor mijn programma, drie 1 op 1 klanten en nog een intake gepland staan.

– Lisa, interieurontwerpster

naima

De grootste win van dit programma is dat ik alles rondom marketing en sales heb kunnen loslaten omdat ik weet dat alles stap voor stap aan bod komt. Ik raad het iedereen aan!.


– Naïma, bewust kindvrij coach

"Ik ga het toch nog even alleen proberen"

Als jij geen kaas hebt gegeten van online ondernemen, marketing en verkopen, dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk aan deze skills te werken. Als ondernemer is het namelijk niet zo dat wanneer je super goed bent in wat je doet, je dan automatisch klanten krijgt.

Degene die in de online wereld de meeste klanten krijgt, is de ondernemer die super goed is in marketing en verkopen.

Online ondernemen is echt een vak apart. En ja, je kunt het zelf proberen. Maar hoe ga je dat doen zonder dat je kennis van deze dingen hebt? Het is hetzelfde als het bakken van een overheerlijke, pink velvet taart. Je kunt van alles en nog wat proberen qua ingrediënten en hoeveelheden… het gaat dan heeeeel lang duren voordat die taart precies zo smaakt en eruit ziet zoals je wilt. Dan kun je nog zo hard werken en nog zo vaak proberen; zonder recept ben je nergens. 

Dit programma is het recept voor een ijzersterke business waarmee je continu klanten aantrekt. Het helpt je heel veel tijd, frustraties en geld besparen.

Zoals je vast al hebt gelezen: ik ben van het snel resultaat willen zien. Daarom heb ik zelf ondertussen wel €40.000 euro geïnvesteerd in cursussen en coaching met als resultaat dat ik als een raket ging. Dat de klanten super snel kwamen. Het was geen geluk. Het is hard werken in combinatie met de juiste kennis op de juiste manier toepassen.

Een investering in jezelf door mee te doen aan dit programma, is de kortste route die je kunt nemen. De snelweg naar klanten, succes en meer geld. Ben jij ook team “snel resultaat willen zien”? 

Laten we dan meteen gaan knallen!

Ik heb nog een vraag!

Hoeveel uur per week ben ik met dit programma bezig?

Dat ligt heel erg aan jezelf en hoeveel tijd je jezelf geeft om er mee bezig te zijn.

Maar overall zo'n 4-8 uur per week (content maken niet meegerekend)

Krijg ik wel persoonlijk advies?

Ondanks dat het een groepsprogramma is, krijg je zeker persoonlijk advies en feedback in de 8 Power CoachingCalls. 

Je kunt je vraagstukken voorleggen live of vooraf en ik ga dan helemaal los 🙂 

Daarnaast leer je ook nog eens onwijs veel van de vragen van de andere deelnemers die vaak ook op jouw bizz van toepassing zijn.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 3.5 maanden en start officieel 20 september. Maar je kunt nu al beginnen!

Je kunt alle modules en de opdrachten op eigen tempo volgen en maken.

De 8 live Power CoachingCalls zullen om de week plaatsvinden.

Ik kan niet bij alle PowerCalls zijn. Mis ik dan veel?

Geen ramp als je niet bij alle Power CoachingCalls aanwezig kunt zijn.

Je mag vooraf je vragen indienen of stukken waar je feedback op wil. Dan behandel ik het in de call en achteraf krijg je de replays.

Hoe lang houd ik toegang?

Je hebt een jaar lang toegang tot dit programma! 

In dat jaar kun je alle modules zo vaak mogelijk bekijken zoals je wilt. 

Ik heb nog geen bedrijf. Is dit programma dan wel geschikt?

Yes! Je kunt zeker meedoen als je nog geen bedrijf hebt. 

Het is wel handig als je al wel een plan hebt voor wat je wilt met je business zodat we gelijk concreet van start kunnen gaan.

Ik heb al een bedrijf. Is dit programma dan geschikt?

Heb jij een goedlopend bedrijf, een volle agenda, of een omzet van meer dan €3000,- per maand?

Dan is dit programma te basic voor jou en heb je iets anders nodig. Stuur dan even een mailtje naar sanne@poweredbysanne.nl en dan plannen we even een Zoom-sessie in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heb je echter een bedrijf en dus geen of te weinig klanten terwijl je van alles probeert? Dan is dit programma absoluut geschikt voor je.

Is dit programma aftrekbaar van de belastingdienst?

Yes. Je kunt de BTW gewoon aftrekken onder andere kosten in je boekhoudprogramma. 

Hoe weet ik zeker of dit iets voor mij is?

Heb je kriebels in je buik en stiekem heel veel zin om mee te doen?

Dat is je teken dat dit iets voor je is!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij contacten via Instagram of via sanne@poweredbysanne.nl. 

Vind je het fijn om vooraf eventjes te Zoomen? Dat kan ook! Laat me dat dan ook zeker even weten.

Twijfel je echt te veel?
Doe het dan niet.

Ik ben namelijk zelf anti-overhalen en zal dan ook nooit iemand gaan overhalen om toch mee te doen.

Dat komt omdat wanneer iets me super leuk lijkt, ik het gewoon doe. Ben nogal van het YOLO en werk graag samen met ondernemers die ook zo'n mindset hebben.

Ik denk dat dit me heel tof lijkt?

Dat denk je heel goed 🙂

Het is ook een super tof programma. Ik ben zelf mega excited en sta nu al te popelen om samen met jou van jouw business een groot succes te maken!

 

Denk je eens in...

…wat dit programma je gaat opleveren. Hoeveel klanten je hiermee kunt krijgen. De impact die je kunt maken. Hoeveel geld je kunt verdienen. Hoeveel stress, frustratie en geld je dit bespaart? 

Dan is een investering van €1499,- ex BTW peanuts. Dat heb je zo terug verdiend.

Ik deel alle kennis die mij en mijn klanten, maar ook mijn eigen coaches succes hebben opgeleverd. Bespaar jezelf de fouten die ik heb gemaakt, de valkuilen waar ik in ben getrapt en de vele duizenden euro’s die ik zelf heb verspild aan cursussen en coaching die me niet hebben gebracht wat ik hoopte.

Met dit programma focus je je alleen op dat wat werkt. Je hoeft je nergens anders meer druk over te maken.

Hoeveel gaat het je kosten als je het niet doet?