fbpx

Hi! Ik ben Sanne

En ben van “ondernemen zou echt NOOIT iets voor mij zijn” naar in korte tijd niet 1 maar 2 bedrijven gegaan! En heb er ook nog eens een lichte verslaving aan marketing, business en persoonlijke ontwikkeling bijgekregen. Ik. Kan. Niet. Stoppen.

Leuke is om te weten dat ik voor november 2019 niks deed met social media, ik haatte het om op de foto te gaan en laten we het al helemaal niet hebben over video’s maken! En look at me now. Ik doe niet meer anders.

Ondertussen leer ik vrouwelijke ondernemers hoe zij online hun bedrijf tot een groot succes kunnen maken, want ik vind het te gek om al mijn business & marketing kennis te delen en te zien hoe mijn klanten giga groeien!

Het Begon Allemaal Met Datefrustraties

SizzL Sanne

Ja! je leest het goed: datefrustraties. En ook nog een soort van “moet ik serieus tot mijn 70e werk doen wat ik totaal niet leuk vind en altijd maar die wekker zo vroeg is ook helemaal k*t”-frustraties.

Laten we even beginnen met die tweede: altijd had ik banen in loondienst waar ik na een jaar wel weer uitgekeken was. Maar nooit kon ik iets vinden wat ik nou echt geweldig vond. Het was altijd meer een moetje.

Totdat ik me op een gegeven moment ZO verveelde en dacht: het roer moet om. En snel! Nooit had ik nagedacht over ondernemen, maar ik pakte een of ander zelfhulpboek erbij om te ontdekken wat ik nou echt leuk vind om te doen en super fast forward: zo ontstond mijn eerste bedrijf SizzL; speeddaten met spelletjes dat ik runde naast mijn baan.

Ik kreeg de smaak van ondernemen goed te pakken, want ik wilde ook een online bedrijf naast SizzL opzetten waarbij ik andere vrouwelijke onderneemsters kon gaan helpen met hun business. Ondernemen is namelijk ZO mijn ding. Allerlei toffe ideeën bedenken, strategieën opzetten. Ik vond het geweldig. En vooral: ik proefde de vrijheid! Het kunnen leven van mijn bedrijf en het kunnen opzeggen van mijn baan; wat een geweldig vooruitzicht.

Snel Resultaat

Zo’n online coachingsbedrijf opzetten was echter hele andere koek dan een offline speeddatebedrijf, merkte ik. Maar ik ben, zoals je misschien al wel een beetje door hebt, nogal een type van “ik wil zo snel mogelijk resultaat” en schakelde daarom een business coach in die me hierbij ging helpen. Ik had geen zin om alles zelf te moeten proberen, want dat zou me teveel tijd kosten. Nou, dit was de beste beslissing ooit: ik ging namelijk als een tierelier!

Zo’n tierelier dat ik inderdaad binnen een jaar sinds de start van mijn ondernemersavontuur mijn baan op heb kunnen zeggen! Yihaa! Wat was ik BLIJ. Niet normaal. Ik had binnen slechts 2 maanden al 5 betalende klanten van 500 euro. En dat was slechts het begin van het begin.

De volgers vlogen er online bij, binnen 1 week na de lancering van mijn Reels cursus had ik 70 verkopen én voor de eerste lancering van de Social Power Academy 19 betalende klanten van zo’n €600,-. En dit allemaal organisch, zonder advertenties én zonder te trekken en te leuren. Ik kreeg zelfs spontane berichtjes van onderneemsters die met mij samen wilde werken, zonder dat ik hen ooit benaderd had.

Ik Leef Nu Mijn Droomleven

Ondertussen ben ik nog steeds iedere dag ZO blij dat ik geen wekker meer hoef te zetten. Dat ik dagelijks de leukste klanten kan helpen bij het succesvol maken van hun bedrijf. Dat ik gewoon op reis kan gaan wanneer ik dat wil in plaats van om vrij te moeten vragen aan je baas. Dat ik mijn eigen regels bepaal en dat ik mijn leven leid zoals ik dat wil.

En ik kan je zeggen: I am loving it! Echt extreem.

Met mijn verhaal wil ik je inspireren en laten zien dat online succes binnen een redelijk korte tijd echt mogelijk is. En al mijn kennis hierover geef ik met alle liefde aan jou door, zodat jij dit ook voor elkaar kunt krijgen. Zodat jij ook je droom kunt leven. Zodat jij ook een te gek bedrijf neer kunt zetten en kunt doen wat je te gek vindt!

Don't Settle For Basic. Go For Extra Ordinary

3 Quick Facts

Ik was bijna juf geworden, maar ben abrupt gestopt tijdens mijn eindstage. Ik vond het toch niet zo leuk.

Uiteraard werd ik voor gek verklaard om te stoppen, maar luisterde (ook weer uiteraard) naar niemand. Heb daarna Marketing & Communicatie gestudeerd en netjes afgerond! 

Ik ben nogal impulsief en houd van spontane  dingen. Binnen 1 week besluiten om naar Bali te gaan en daar zomaar 2 maanden blijven? Check! 

Een leuke Fransman ontmoeten op een feestje en daarna gelijk naar Parijs gaan voor een romantische rendez-vous? Check! Een mooie golfbaan zien in Portugal en meteen op golfles gaan? Check! Ik HOU van dit soort dingen. 

Ik ben geboren op 20 april 1986 en ben opgegroeid in Utrecht. Toen ik fulltime begon te ondernemen dacht ik: 

“Laat ik eens in een andere stad gaan wonen”

Zo gezegd, zo gedaan en ik geniet nu van een prachtig uitzicht op de 16e verdieping op Katendrecht (leukste buurt evahh) in Rotterdam.

Mijn Kijk Op Ondernemen:

Niet te lang nadenken, lekker experimenteren, veel zichtbaar zijn en meer doen van dat wat werkt. En natuurlijk een flinke dosis lef en schijt Want dat heb je nodig als je gaat ondernemen. 

Ik houd van simpel, praktisch & fun. Zie het niet te zwaar allemaal en heb er plezier in. Met jouw enthousiasme en plezier trek je namelijk juist sneller klanten aan.

Er is maar 1 manier om succesvol te worden: door te DOEN. Daar leer je van en dan kom je veel sneller waar je wilt zijn. En ja, soms ga je buiten je comfortzone. Maar ik kan je vertellen: buiten je comfortzone is het erg leuk en vooral de plek waar de “magic happens”. 

 

Typisch Sanne

typisch sanne

Verslaafd aan een aantal dingen zoals Kizomba dansen, mijn business, lippenbalsem en handcrème. Kan niet zonder!

Ben mega praktisch. Is er een probleem? No problemo! Ik heb overal een oplossing voor.

Heb energie voor 10 en zet anderen ook snel “aan” in hun energie en enthousiasme.

“Een beetje schijt doet wonderen” is mijn motto. Je leeft maar 1 keer, dus leef op een manier zoals jij wil.

Ook al ben ik 36, ik hou er nog steeds van om met mijn billen te schudden op de meest foute muziek.

Ben gek op spelletjes, ben mega fanatiek en wil altijd winnen. “Gewoon gezellig” een spelletje spelen zit er dan ook niet in tot grote ergenis van mijn vrienden die wel gewoon gezellig een spelletje willen doen.

Vraag je mijn mening? Dan krijg je die behoorlijk ongezouten. Ik houd van eerlijkheid en ben dus vrij direct.

Ik kijk het liefst horrorfilms. Hoe realistischer, hoe beter. Heerlijk die adrenaline die je dan voelt!

Ik sla nogal door met mijn huisstijlkleur roze. Roze gordijnen, roze schoenen, roze stoelen: roze all over the place. Oh en mijn favo drankjes? Rosé en pink gin. Ja echt. Ik verzin het niet.

Maak Kans Op Een Gratis Business Power Boost!

Ben jij een kennisondernemer en heb je flinke ambities om een groot succes van je bizz te maken? En wil je met mij sparren over welke mogelijkheden er zijn om meer klanten te krijgen?

Maak dan kans op een gratis Business Power Boost sessie met mij via Zoom van 30 minuten t.w.v. €149,-!

Iedere maand selecteer ik 3 ondernemers voor een gratis Business Power Boost. Tijdens deze sessie kijken we naar je strategie, waar je nu staat in je business, wat je wilt bereiken en hoe je dat het snelst voor elkaar kunt krijgen. Aan het einde van het gesprek geef ik jou 3 inzichten/adviezen waar jij de komende tijd aan kunt gaan werken om meer resultaat te gaan zien.

Klik op de knop hieronder & vul de vragenlijst in.

Als jij geselecteerd bent, dan krijg je van mij een mailtje binnen 14 dagen om een datum voor de Boost in te plannen.