fbpx

knallen met je insta?

Hoe je met een beetje schijt content maakt die verkoopt

insta

jij in de spotlights!

de Social power academy

Word een Social Power magneet!

Als jij snel resultaten wilt zien en niet nog maanden wilt blijven aanmodderen, dan ben je hier op de juiste plek!

Instagram kan nogal overweldigend zijn. Iedere dag zichtbaar? Mama mia! Wat een werk! Stories maken, Reels maken en ook nog eens normale content.

Je probeert het wel en doet van alles wat, maar je hebt er niet echt grip op. Je haalt niet de resultaten die je wilt en je vraagt je af hoe al die andere succesvolle ondernemers het toch doen. Frustrerend! De bedoeling van Instagram is niet content maken. De bedoeling van Instagram is Social Power!

Jij hebt Social Power nodig, zodat jij een magneet bent voor anderen. Dat mensen naar jou toe komen en vragen om samen te werken in plaats van dat jij moet gaan leuren of iemand klant wilt worden.

En dat krijg je door een ijzersterke contentstrategie waarmee je opvalt, een goede fundering en positionering van je business, de juiste manier van sales en door een beetje schijt te hebben. Met binnen de lijntjes kleuren ga je het namelijk niet redden.

buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes is where the magic happens. Binnen de lijntjes kleuren is misschien wel mooi, ziet er netjes uit en is lekker veilig. Maar het is zo saai!

En op Instagram is er 1 ding wat je niet moet zijn, en dat is saai en gewoontjes. 

Want met saai, gewoontjes en doen zoals het hoort; ga je niet opvallen. En opvallen is wat je moet op Instagram. Het begint allemaal met opvallen en dan komt de rest. Er zijn duizend anderen die de aandacht willen op Instagram en jij moet net even meer opvallen dan de rest.

Nét even anders zijn dan de middenmoot. Dat is waar het om gaat! Daar ga je mee opvallen. Daarvoor komen mensen naar jou toe.

social

Je bent een ondernemer die er vol voor gaat, maar...

DAT KAN ANDERS!

power
HI

Ik ben Sanne

Jouw go-to Instacoach die nogal ongeduldig is en er daarom als een malle voor gaat.

Vol passie ga ik met jou achter je dromen en doelen aan net zoals ik achter die van mij aan ga. Met groots resultaat: events van mijn datebedrijf die na slechts een paar maanden al uitverkocht waren (zelfs met 150 personen!),  na 2 maanden met mijn productiviteitscursus al 5 betalende high end klanten en natuurlijk mijn Reels cursus met 70 verkopen binnen 1 week!

—> En dat allemaal door Instagram.

Ik ben 1 groot Instagramfan en sta te springen om jou ook alle fijne kneepjes van het Instagramvak bij te leren via de Social Power Academy. Een te gek programma van 10 weken waarbij jij alles leert wat je moet weten over het inzetten van Instagram voor je business.

De Social Power Academy

De Social Power Academy is een groepscoachingsprogramma van 10 weken waarin jij alles leert wat je maar moet weten om een succesvolle online business te runnen met behulp van Instagram.

Met de Academy ga je beter opvallen en harder groeien op Instagram waarbij jij jezelf neerzet als een expert. Je leert hoe je nieuwe mensen aantrekt als volgers en hoe je van je volgers klanten maakt. En niet zomaar klanten: superfans!

Van een goede businessfundering tot een onderscheidende positionering. Van een ijzersterke contentstrategie tot Reels die van je scherm af spatten. Van de psychologie achter sales tot je statistieken analyseren. Alles komt aan bod bij de Academy met Reels als paradepaardje!

Dit programma heb ik gebaseerd op mijn eigen succesvol ontworpen P.O.W.E.R. Framework

strategy is where the magic happens

strategy is where
the magic happens

Na de academy:

Wat de juiste contentstrategie je oplevert...

Na 3 weken met de start van mijn Instabusiness, maakte ik de Reels Cursus. Deze cursus werd binnen 1 week 70x gekocht!

En na 2 maanden had ik er 600 volgers bij. Helemaal organisch, geen advertenties.

Na een paar maanden gestart te zijn met SizzL, mijn datebedrijf, had ik uitverkochte events met 50 personen en met als klap op de vuurpijl een event met 150 personen.

Per event verdiende ik minimaal €1000,-

Na slechts 2 maanden van het lanceren van mijn productiviteitstraject van 6 weken had ik 5 betalende klanten van €500,-.

Voor die 2 maanden plaatste ik nog niks over productiviteit.

Hoe ziet het programma eruit?

10 weken, 10 modules

De Social Power Academy is een next level groepscoachingsprogramma. Naast de (kort en krachtige) videolessen krijg je een heleboel praktische opdrachten.
En dat alles met een flinke dosis fun!

In 10 weken leer je ALLES over het opzetten en runnen van een succesvolle online business.

5 Live Power Q&A's

Om de week krijg je een live Q&A van 60 minuten in Zoom zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden.

Ik geef extra voorbeelden, feedback op opdrachten en mezelf kennende vast nog wat andere leuke extra's of opdrachten. De Q&A wordt altijd opgenomen, dus als je een keertje de live moet missen, is dat geen ramp.

Templates, scripts, formats

Praktisch it is! Je krijgt allerlei social media templates, kant en klare contentstrategie, scripts voor je stories en Reels, content ideeën en formats voor kneitersterke content.

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken. Ik heb alles voor je klaar staan zodat je het gelijk kunt gebruiken en in kunt zetten.

Besloten Power Community

Er is een speciale besloten Facebook-community met een extra leerelement erin. Naast dat je elkaar feedback kunt geven of vragen op jouw content, strategie, stories, Reels of wat dan ook, heb ik nog een extra community-element voor je in petto.

Hoe en wat? Dat vertel ik bij de eerste welkomst Q&A.

Voor wie is de academy geschikt?

De academy is gericht op dienstverlenende, vrouwelijke ondernemers. Het is dus niet geschikt voor ondernemers met een webshop die alleen maar producten verkopen.

Je hebt een onderneming waar jij het gezicht van bent en je bent klaar om next level met je business te gaan. Daarnaast heb je een schat aan kennis te delen!

Het maakt niet uit of je pas net gestart bent met je bedrijf of al een tijd bezig bent.

Je bent een ondernemer die als een malle wilt gaan knallen. Die snel resultaat wilt zien en die staat te springen om van je business een mega succes te maken!

inhoud van de academy

Module 1 - Power Mindset

Een succesvolle business valt of staat met een POWER mindset.

Mindset wordt vaak onderschat en dat is waar veel ondernemers de mist mee in gaan! Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan jouw mindset.

Module 2 - Power Business Fundering

Als je een huis bouwt op los zand, is ie zo omgewaaid bij een hevige storm. Zo is het ook met je business.

Hoe ziet jouw fundering van je business er op dit moment uit? Heeft ie sterke wortels in de grond en is ie niet omver te krijgen? Of staat ie toch nog een beetje op losse schroeven?

In deze module gaan we ervoor zorgen dat jouw business staat als een huis!

Marktonderzoek en hashtagstrategie zijn hier ook onderdeel van.

Module 3 - Power Personal Branding

Hoe ga jij opvallen tussen al die duizend anderen? Hoe zien mensen jou? En blijf jij wel hangen in hun hoofd? Oftewel: Wat is jouw unique selling point? Hoe zorg jij dat je onderscheidend bent?

De meest succesvolle ondernemers (of mensen überhaupt) hebben een hele krachtige personal branding.

Daarom is het van groot belang hier veel aandacht aan te besteden en dat gaan we in module 3 uitgebreid doen.

Module 4 - Contentstrategie met Social Power

Veel content maken zonder dat er een strategie achter zit, is zonde van je tijd. Je gaat daarmee niet de resultaten krijgen die je wilt.

Je krijgt een kant en klare contentstrategie die je zo kunt overnemen en kunt invullen voor jouw business 

Module 5 - Social Power Expertstatus

Iemand koopt pas van je als zij jou vertrouwt en je als een expert ziet. Hoe zet je jezelf zo neer? Hoe kan iemand jou vertrouwen?

Na deze module weet je precies hoe jij jezelf dagelijks neerzet als Expert en ken je alle ins & outs over de psychologie achter sales.

Module 6 - Verkopen met Power op Instagram

Waarom verkoopt de een moeiteloos haar diensten en de ander niet?

Alles heeft te maken met sales en content die converteert.

Je leert in deze module precies wat je moet zeggen in je stories en Reels en wat voor teksten je moet schrijven voor je "gewone" Instagram content. Ook je landingspagina komt hier aan bod.

Module 7 - Power Salesfunnels

Een onweerstaanbare weggever is ideaal om een nieuwe klant kennis met je te laten maken. Hoe ziet zo'n weggever eruit en hoe maak je daar een funnel van? 

Hoe ziet een funnel eruit en met welk programma doe je dat?

Na deze module heb jij een geautomatiseerde funnel klaar staan.

Module 8 - Statistieken die zorgen voor meer Soial Power

Instagramcontent is trial and error. Je moet doen wat werkt en niet meer doen wat niet werkt. Maar naar welke statistieken kijk je? En wat betekenen ze?

Dat leer je in deze module!

Module 9 - Instagram Power Tutorials

Reels, stories, IGtv.

Alle ins & outs en handige tips & trics over Instagram.

Module 10 - Power Lancering

Wanneer jij een te gek aanbod hebt, moet dat natuurlijk nog wel gelanceerd worden!

Hoe hype je geïnteresseerden op? En hoe zorg je ervoor dat ze kopen? Wat moet je delen en hoe lang duurt een lancering?

 

Maar dat is nog niet alles!

Tijdens het programma komen er bonus modules bij! Zowel van mij als van andere experts. 

Denk aan comfortabel voor de camera zijn, tips voor video’s die van je scherm af knallen, hoe hergebruik je je content, hashtagonderzoek, een e-maillijst bouwen, productiviteit, Canva templates, branding en huisstijl, financiën, productiviteit/je tijd indelen, vrouwelijk vs mannelijk ondernemen.

Dit heeft samen al een waarde van €497,-.

PLUS!

Je ontvangt de Reels Cursus Extra (incl. 3x feedback) t.w.v. €79,-
Je ontvangt halverwege het programma een heel leuk en handig cadeau t.w.v. €39,-

Kortom, echt een compleet programma!

join
de social Power academy!

Klaar voor Social Power?

-> Start 22 maart <-

Nú voor 597 euro in plaats van 697 euro (ex. BTW)

Ik heb nog een vraag!

Hoe lang duurt de Academy?

De Social Power Academy start 22 maart en duurt 10 weken.

We beginnen 22 maart met een live welkomstsessie in Zoom en daarna om de week is er een live Q&A. In totaal dus 5 live Q&A's. 

Je krijgt verder videolessen en opdrachten die je zelfstandig kunt uitvoeren. In de Facebookgroep kun je deze ook delen met elkaar.

Ben ik een dienstverlenende ondernemer?

De academy is gericht op dienstverlenende ondernemers.

Dit zijn bijvoorbeeld coaches, fotografen, grafisch vormgevers, schoonheidsspecialisten, gezondheidsexperts, kennisondernemers etc.

De academy is niet geschikt voor productondernemers met bijvoorbeeld een webshop.

Twijfel je of dit programma geschikt is voor je? Neem even contact met me op via Instagram of via info@poweredbysanne.nl

Waarom geen 1-op-1 coaching?

Dit programma is een groepscoachingsprogramma en geen 1-op-1 programma. 

Dat betekent dus dat ik je niet 1-op-1 coach.

Wél beantwoord ik al je vragen die je stelt in de Facebookcommunity in de live Q&A's en soms vinden er in de live Q&A's ook korte 1-op-1 coachingssessies plaats.

Van elkaar en elkaars vragen kun je namelijk enorm veel leren. En met het extra community-onderdeel erbij, zal je zien dat je extra veel inspiratie en motivatie krijgt.

Moet ik een programma of cursus hebben?

Nee hoor! Dit programma is voor beginnende ondernemers die nog moeten beginnen, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn maar meer resultaat willen zien!

Het maakt ook niet uit of je nou cursussen geeft of dat je hele andere diensten aan biedt! Alles is mogelijk, zolang jij maar een dienstverlenende ondernemer bent.

Is de academy aftrekbaar van de belastingdienst?

Yes. Je kunt de BTW gewoon aftrekken onder andere kosten in je boekhoudprogramma. 

Moet ik bij iedere livesessie aanwezig zijn?

Dat moet niet, maar het is wel aan te raden.

Tijdens de live Q&A's behandel ik alle vragen uit de Facebookcommunity, maar het kan ook zomaar zijn dat je spontaan tijdens de livesessie een vraag hebt. Die mag je dan gewoon stellen en behandel ik gelijk.

Ook zit het extra community-onderdeel bij de livesessies inbegrepen.

Wat is het extra community-onderdeel?

Naast de Facebook community zit er nog een communitygedeelte bij. En die zijn vooraf aan de livesessies.

Ik verklap nog niet hoe en wat, ik vertel je alles tijdens de welkomst Q&A op 22 maart.

Hoe laat zijn de livesessies?

De livesessies plannen we gezamenlijk in. In de Facebook Community zal ik een polletje neerzetten waarbij je voorkeur voor de tijd kunt aangeven.

De live Q&A's zijn sowieso op maandag na 12.00 uur 's middags en duren 60 minuten.

Hoeveel uur per week ben ik met de Academy bezig?

Je bent zo'n 3 peer week bezig met de Academy.

Het ligt per week aan de hoeveelheid. Soms is een module de ene week groter en uitgebreider dan de andere week.

Hoe weet ik zeker of dit iets voor mij is?

Heb je kriebels in je buik en stiekem heel veel zin om mee te doen?

Dat is je teken dat dit iets voor je is!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij contacten via Instagram of via info@poweredbysanne.nl. 

Twijfel je echt te veel?
Doe het dan niet.

Ik ben namelijk zelf anti-overhalen en zal dan ook nooit iemand gaan overhalen om toch mee te doen.

Dat komt omdat wanneer iets me super leuk lijkt, ik het gewoon doe. Ben nogal van het YOLO en werk graag samen met ondernemers die ook zo'n mindset hebben.

Ik denk dat dit me heel tof lijkt?

Dat denk je heel goed 🙂

Het wordt ook een super tof programma. Ik ben zelf mega excited en sta nu al te popelen om met je aan de slag te gaan!