fbpx

meer klanten en volgers door de power of reels

REELS
Groei 2x zo snel met kneitersterke reels

Korte video is HOTTER dan hot en dat is niet voor niks… Het is namelijk dé manier om 2x zo snel te groeien. Ze zijn wekenlang zichtbaar in plaats van maar 24 tot 48 uur zoals je normale content én je hebt er meer bereik mee onder niet-volgers. Zelfs met een klein(er) account kun je wel duizenden mensen bereiken!

“Maar Reels maken kost zoveel tijd!”

Nee hoor, Reels hoeven absoluut niet veel tijd te kosten om te maken. Zelfs binnen 30 minuten kun je een Reel filmen, editten én plaatsen op Insta. Ze hoeven niet picture perfect te zijn, je hoeft geen VT-wonen huis te hebben en ze zijn helemaal niet ingewikkeld om te maken.

Een goeie Reel werkt als een magneet en kan verrassend simpel zijn. Ik leer je hoe je converterende business-Reels maakt die opvallen, de aandacht grijpen & vasthouden en mensen aanzet tot actie.

Simpele Reels met GROOTS effect. Daar gaan we voor!

Oh en dansen of playbacken? Dat hoeft niet hoor! Tenzij je dat zelf graag wil 😉

Cursisten gingen je voor
+ 0
cropped-logo-pbs.png

THE POWER OF REELS, baby!

korte video is booming

Mensen hebben tegenwoordig een aandachtsspanne van een goudvis: ongeveer 3 seconden. Ja, bizar kort he! We scrollen op Insta en stoppen alleen als iets écht onze aandacht pakt. En daar spelen Reels fantastisch op in; het is bewegend beeld (wat sneller de aandacht pakt dan een stilstaand beeld) en ze zijn mega kort.

Daarnaast is video BOOMING. Mensen lezen steeds minder en willen “makkelijk” vermaakt worden. Oftewel: gewoon lekker kijken naar een korte video. Met video creëer je ook nog eens sneller een connectie, wat super belangrijk is als je wilt verkopen. Oftewel, Reels zijn fantastisch!

Maar! 1 ding is mega belangrijk… Je moet wel de juiste soort Reels maken. Gewoon wat leuke video’s? Dat gaat absoluut niet zorgen voor business succes.

Op naar scrollstoppende Reels waarmee je meer volgers en klanten kunt krijgen!

ARE YOU READY FOR SOME FREAKING REEL ACTION?

"De Reel staat nog geen half uur op mijn Insta en heb nu al een 1e aanmelding"

reviews power of reels
van een paar volgers per dag naar 1000 volgers binnen 2 maanden

Toen ik net begon met Reels, deed ik maar wat. Maar al snel had ik de smaak te pakken en merkte ik precies wat wel en niet werkt. Ik maakte Reels waarop onwijs veel reacties kwamen en mijn bereik werd meer dan 2x zo groot. Ik kreeg spontaan DM’s binnen met de vraag of ik ook coaching aan bood. En dit terwijl ik nog helemaal geen aanbod had. Ik begon zelfs pas net met mijn business!

De klanten kwamen gewoon naar mij toe. Wow, dat was nog eens leuk. Binnen 2 maanden en heel wat Reels later, had ik er bijna 1000 volgers bij. Dat was behoorlijk wat voor mijn account toen (ik had toen 1400 volgers). 

Mijn business is zoveel sneller gegroeid door Reels, ik heb meer klanten gekregen dan ik had kunnen dromen in zo’n korte tijd en ik kreeg zelfs als bijnaam “Reels-Queen”. En dat vind ik stiekem wel erg leuk natuurlijk.

Ik was nooit zo snel gegroeid zonder Reels. In deze cursus geef ik je al mijn kennis over korte video & kneitergoeie Reels aan jou door, zodat jij ook 2x zo hard kunt groeien met je bizz!

WAT GA JE ALLEMAAL LEREN?

reels cursus sanne

"Door het gebruik van Reels is mijn bereik 5x verdubbeld!"

Reviews 2 (1)
Cursus Reels

Cursus Power of Reels

97 ex BTW

Dit krijg je allemaal:

Wat je gaat leren:

Module 1 power of reels

Deel 1: Strategie Achter Je Reels

In deze module leer je hoe je je Reels strategisch in kunt zetten zodat je ook echt klanten en volgers aantrekt. Je leert hoe je de aandacht kunt grijpen maar ook vasthouden, want het is cruciaal voor het algoritme dat je Reel wordt afgekeken. Daarnaast kom je te weten hoe je een Reel het beste kunt opbouwen en hoe je de interactie kunt verhogen op je Reel. Daarmee krijg je namelijk weer meer bereik. 

Voeg je header hier toe

Deel 2: Reels Maken

Na deze module weet jij precies hoe jij bingewatchwaardige Reels maakt die van het scherm af spatten. Voorbereiding is het halve werk, ook bij Reels. Je leert waar je allemaal op moet letten als je je Reel gaat maken en hoe die voorbereiding ervoor zorgt dat je Reel beter in elkaar zit. Ik laat je ook zien hoe je in minder tijd meer Reels kunt maken.

Voeg je header hier toe

Deel 3: Tutorials

Instagram Reels werkt zelf niet optimaal om Reels mee te maken. Het is vaak priegelen met de tekst en na een update ben je soms al je Reels concepten kwijt. Ik ben groot fan van Inshot, een gratis videobewerkings-app. Hiervan (maar ook van Insta Reels zelf) heb ik tutorials gemaakt, zodat je zelf niks meer op te zoeken, met deze tutorials kun jij editten als een pro!

Voeg je header hier toe

Deel 4: Extra Tips

Met de extra tips kun jij je Reels nog meer eigen maken. Want een eigen stijl, een bepaalde manier van filmen of editten.. dat zorgt voor die unieke saus en dat je je Reels onderscheidend maakt. En onderscheidend zijn, betekent opvallen! En dat is waar je voor moet zorgen met je Reels om onder de aandacht te komen.

Voeg je header hier toe

Na de cursus:

Je bereik groeit & groeit

Doordat jij Reels maakt die spot on zijn voor je ideale klant, zal je bereik groeien. Je bereikt meer potentiële klanten en trekt zo meer volgers en klanten aan.

Meer interesse in je diensten

Nu je precies weet hoe je geweldige Reels maakt, spat het zelfvertrouwen en plezier van je af. Mensen leren je beter kennen, vinden je leuk en zullen zo eerder geïnteresseerd raken om klant te worden.

Je bent Reels-verslaafd

Sorry, not sorry! Maar ik maak al te graag mensen Reels-verslaafd. Nadat je met Reels veel harder kunt groeien zijn ze gewoon ook te leuk om te maken! 

"Na mijn eerste Reel 3 nieuwe opdrachten binnen gehaald"

Reviews challenge
Voor wie IS DEZE cursus geschikt?

Deze cursus is speciaal gemaakt voor vrouwelijke dienstverlenende ondernemers die Reels willen inzetten om harder te groeien! Dus van coaches tot fotografen tot fysiotherapeuten tot interieurstylisten. Als jij kennis of een dienst verkoopt, zit je hier goed!

De challenge is minder geschikt voor webshopeigenaren of ondernemers die fysieke producten verkopen.

De cursus is voor zowel Reels-groentjes als ondernemers die al Reels gebruiken en er nog veel meer uit willen halen.

“Na de cursus had ik een duidelijkere strategie wat ik met mijn Reels wilde bereiken.”

@uniek.leven.coaching

“Ik had totaal geen idee waar ik Reels over moest maken, totdat ik deze cursus deed.”

@chapterone.studio

“Om heel eerlijk te zijn, deed ik maar wat met Reels. Niet echt de beste optie dus ik besloot deze cursus te doen.”

@roxiesoilylife

ik heb nog een vraag

Ik weet nog niks van Instagram Reels. Kan ik dan meedoen?

Of je nou helemaal nieuw bent met Instagram Reels of er al heel wat gemaakt hebt.. dat maakt niet uit! Je krijgt van mij ook een beginners tutorial vooraf als voorbereiding. 

Tijdens de cursus laat ik je ook precies zien hoe je kunt filmen en editten, dus dat komt helemaal goed!

Hoe werkt het feedback krijgen als ik voor de VIP-variant ga?

- Je stuurt zelf 3 Reels naar mij toe in een DM op Insta (je mag zelf kiezen welke)​. Dit hoeft niet in 1 keer allemaal. Wanneer jij een Reel hebt gemaakt en/of geplaatst, dan kun je 'm naar mij sturen

- Ik geef je binnen 24-48 uur feedback met tips om je Reel nog beter te maken

Dit kan dus een Reel zijn die je al hebt gepost. Het is vooral dat je anders leert kijken naar je Reels om ze te verbeteren. En niet alle Reels die je maakt en plaatst hoeven perfect te zijn. Dus ik zou zeggen: lekker maken en plaatsen. Dan naar mij sturen. En dan voor een volgende Reel de tips van mij meenemen.

Goeie Reels maken is echt een proces en steeds wordt je weer een stapje beter. Je kunt niet in 1 keer alles goed doen en dat is heel normaal en totaal niet erg! Dus wees niet te perfectionistisch.

Ik weet al hoe ik Reels maak, is de cursus dan wel iets voor mij?

9 van de 10 Reels die ik tegenkom, zitten niet goed in elkaar. Filmtechnisch, de aandacht grijpen én vasthouden, de tekst in de caption... Ik zie overal verbeteringen.

Ik weet vrijwel zeker dat je heel veel gaat leren met deze Reels Cursus. Dat je al zit te denken om mee te doen, is eigenlijk al je antwoord:  je hebt het gevoel dat je Reels geoptimaliseerd kunnen worden. Alleen maar leuk!

Is de cursus zakelijk aftrekbaar?

Als ondernemer kun je alle zakelijke kosten aftrekken, dus ook deze cursus!

Is de cursus ook geschikt als je geen ondernemer bent?

De cursus is gemaakt met in het achterhoofd dat je je diensten wilt verkopen. 

Je kunt zeker meedoen om meer over Reels te leren en dan vooral de dingen die gaan over sales en klanten krijgen overslaan of omzetten naar jouw specifieke situatie.

Als je twijfelt, stuur me dan even een DM. Dan denk ik met je mee.

Ik weet niet of ik mezelf durf te laten zien

Het kan spannend zijn om Reels te maken waarin je te zien bent. Maar mensen kopen van mensen.

Je gezicht laten zien is wel een must. Maar tijdens de cursus ga jij zoveel enthousiasme en power voelen, dat ik zeker weet dat jij ook gewoon over die drempel durft te stappen!

Reels maken zijn een feestje. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan je niet meer stoppen 😉

Ik weet niks van editten. Het klinkt ingewikkeld

Je kunt Reels maken met Instagram Reels of met bijv de video-edit App Inshot. 

Ik werk zelf altijd met Inshot, omdat het fijner werkt. Daarin kun je editten, wat ervoor gaat zorgen dat je Reels lekkerder kijken.

En dat lekker kijken is best belangrijk, want als je Reel niet wordt afgekeken, wordt je Reel niet verder gepusht.

Maar ik leer je vooral basic editten. Het is echt onwijs simpel, zelfs al heb je nooit ge-edit.

"Door de cursus ben ik in actie gekomen. Veel inspiratie en een heldere uitleg"

Reviews 3 power of reels

wie ben ik?

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne

En ben een mega Instagramfan! Dat was iets meer dan een jaar geleden wel een heel ander verhaal! 

Ik gebruikte tot november 2019 geen Social media, totdat ik een bedrijf begon en wel moest! Vanaf toen heb ik iedere dag stories gemaakt en geëxperimenteerd met content. An snel vond ik het helemaal geweldig en ontwikkelde al doende een eigen succesvolle strategie. Ondertussen ben ik behoorlijk Instagramverslaafd en leer ik andere vrouwelijke ondernemers hoe zij kunnen groeien met Instagram.

Vooral video vind ik te gek! Je snapt dat ik Reels daarom zo onwijs fantastisch vind. Lekker kort en krachtig, helemaal mijn stijl!

Ik kan nog uuuuuuren door kletsen, maar dat gaan we maar niet doen. Als je meer wilt weten over mij, kun je me gezellig even een DM sturen op Insta. Vind ik super leuk en gezellig!

Voeg je header hier toe