fbpx

#powercontent

de Online cursus waarin je leert hoe je met ijzersterke content makkelijker klanten en volgers aantrekt

voor dienstverleners & kennisondernemers

content
hoe beter de content, hoe meer klanten

Als jij wilt weten hoe je aan (meer) klanten komt zonder uren te moeten besteden aan Insta, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan!

Voor veel ondernemers is content maken een struggle. Misschien herken je het wel… Je doet je uiterste best op je content, maar ziet vaak maar weinig resultaat. Je krijgt weinig likes en comments. Je content wordt amper opgeslagen of gedeeld terwijl je al je kostbare tijd erin hebt gestoken. En die klanten? Die zijn in geen velden of wegen te bekennen.

Het is op deze manier lastig om plezier in het ondernemen te houden. En voor je zelfvertrouwen doet dit ook weinig goeds. Zeker als je ziet dat het bij andere onderneemsters zo gemakkelijk lijkt te gaan. Wat die onderneemsters anders doen?

Ze maken de juiste content.

En dat kun jij ook leren! Maar niet zomaar content. Nee, ijzersterke content die precies jouw ideale klant raakt én triggert. Content die opvalt én de aandacht vasthoudt. Content die zorgt dat een potentiële klant jou ziet als DE persoon om hen te helpen.

Wat je wilt op Instagram is klanten aantrekken als een magneet en er niet zelf achter aan rennen. Dat maakt het ondernemen een stuk leuker en makkelijker. Deze #powercontent cursus helpt jou die ijzersterke, magnetische content te maken.

Je neemt met deze cursus een deep dive in de wereld van contentmarketing. Maar ook een deep dive in jezelf als onderneemster op Instagram: welke delen mogen van jou uitvergroot worden zodat je precies de juiste klanten aantrekt die echt bij je passen?

Geen gekke trucjes, maar vooral jezelf zijn en dat ook laten zien in je content.

Daarmee ga je die klanten moeiteloos aantrekken!

wat anderen zeggen:

“Al mijn klanten hebben stuk voor stuk mij benaderd”

“Het duidelijk hebben van mijn niche helpt ontzettend bij content maken” 

“Ik converteer bijna 50% van de mensen die ik spreek”

de aantrek-aanpak

Er zijn allerlei adviezen te vinden om te groeien op Instagram en hoe je aan klanten kunt komen. Random mensen liken, comments plaatsen bij de concurrent zodat hun ideale klant je ziet, volgers van andere accounts gaan volgen, meedoen aan volgtreintjes, met een groepje afspreken dat je elkaars post liket en reacties achter laat bij elkaar, mensen uit het niets een bericht sturen met je aanbod. 

Allemaal in de hoop dat mensen je gaan volgen, je meer engagement en klanten krijgt. Dit is alleen een behoorlijk tijdrovende maar vooral ook nutteloze manier. Je hebt geen idee of je zo wel de mensen bereikt die je wilt bereiken en je zult vooral je kostbare tijd verspillen aan iets wat je weinig oplevert.

Het is tijd voor een andere aanpak, het is tijd voor de aantrek-aanpak (#powercontent).

Niet meer hoeven trekken, leuren of hopen op klanten; maar vol zelfverzekerdheid precies weten wat je doet waardoor jouw ideale klanten als bijen op een pot smeuïge honing op je af komen!

Resultaat: meer klanten, meer plezier, meer zelfvertrouwen.

Het ligt niet aan het algoritme, het ligt aan jou

het probleem

Om succesvol te worden met je bizz op Instagram, moet je een paar dingen doen: opvallen, onderscheidend zijn en jezelf zijn.

En laat dit nou net drie dingen zijn, waar de meeste ondernemers mee struggelen.

Want hoe maak je nou content die opvalt, maar geen schreeuwerig reclamebord is? Hoe schrijf je teksten die precies de juiste klanten aanspreken en aantrekken? Hoe zorg je ervoor dat volgers klanten worden? Hoe ben je nou echt onderscheidend? En vooral: hoe krijg je het zelfvertrouwen om totaal jezelf te zijn op Instagram?

Je denkt nu misschien je ideale klant te kennen, maar daar zie ik het vaak mis gaan. En dat komt weer vaak doordat je niet durft te kiezen om je te richten op een hele specifieke groep mensen met een heel specifiek probleem.

Niet durven kiezen zorgt er weer voor dat je content super algemeen wordt en uiteindelijk niemand aanspreekt. Dit zorgt weer voor gebrek aan inspiratie voor je content wat er weer voor zorgt dat je niet consistent bent met het posten van content.

Oftewel een vicieuze cirkel waar je in blijft zitten met als gevolg: geen engagement, geen klanten en geen plezier in het ondernemen.

Veel onderneemsters denken dat het aan het algoritme ligt of dat zij gewoon pech hebben dat het niet lukt om aan klanten te komen via Instagram. Daarom stoppen ze al snel met de bizz van hun dromen. 

Andere onderneemsters pakken de koe bij de horens. Ze weten dat het zonde van hun tijd is om maar te blijven aanmodderen. Ze snappen dat je met alleen goed zijn in je vak er niet komt. Dat je ook goed moet zijn in online marketing en jezelf op een authentieke manier kunt verkopen.

Zij ontwikkelen daarom een nieuwe skill:

#powercontent

de oplossing

#powercontent draait allemaal om opvallen, verbinding en onderscheidend zijn.

In plaats van zoveel mogelijk likes en volgers najagen, wil je een echte verbinding met je volgers aan gaan zodat ze jou vertrouwen.

In plaats van losse flodder content maken, wil je je content strategisch inzetten zodat klanten uit zichzelf naar je toe komen.

In plaats van niet echt weten wat je aan het doen bent, wil je precies weten wat werkt zodat je je kostbare tijd niet verspilt aan content die niet werkt.

Nee, je feed hoeft niet perfect te zijn. Nee, je hoeft geen fantastisch logo of geweldige website te hebben. En nee, je hoeft niet als een volleerd fotomodel op de foto te staan.

Je kunt prima aan klanten komen via Instagram zonder dat allemaal. Het draait allemaal om het hebben van een onweerstaanbaar aanbod en ijzersterke content die de juiste klanten aantrekt.

Gezien worden.

Het gaat om jouw persoonlijkheid & energie in je content, zodat het meer eigen wordt. Het gaat om jouw visie en mening over dat wat je doet en waar je zo goed in bent. Het gaat om opvallen zodat je de aandacht trekt, want daar begint het allemaal. Het gaat erom dat jij je content zo maakt, dat mensen door jouw content staan te springen om met je aan de slag te gaan.

Stoppen met tijdrovende groeimethodes op Insta. Focussen op dat waar je echt klanten mee krijgt.

#powercontent: een super praktische online cursus met concrete opdrachten die je meteen kunt toepassen. Extra effectief omdat je mij er live bij krijgt om al je vragen aan te stellen en om te checken of je op de (nieuwe) goede weg zit.

Spot on

Met je content wil je laten zien dat je je ideale klant begrijpt. Dat ze eindelijk iemand tegen komen die preciés snapt wat hun problemen en verlangens zijn.

Ze willen door jouw content ervaren welk resultaat jij ze kunt opleveren. Als je dat lukt, komen de klanten moeiteloos aan je (digitale) deur kloppen.

Top of mind

Je hebt een geweldig bedrijf dat gezien mag worden. Maar dan moet je natuurlijk wel zichtbaar zijn. En niet maar 1 keer per week.

Door vaak en veel zichtbaar te zijn, blijf jij top of mind bij jouw ideale klanten. Daarnaast zet je op deze manier ook je bedrijf en expertstatus meer op de kaart. Resultaat: meer klanten

Super fans

Je wilt niet de meeste volgers hebben in jouw branche. Dat zegt namelijk niks.

Je wilt super fans creëren. Klanten die zo blij met je zijn, dat ze ambassadeur van je worden. Dat ze alles wat je doet en maakt van je willen kopen. Dat ze jou zomaar aanraden bij anderen. Daar gaat je bedrijf echt van groeien.

Word binnen 12 dagen een klantenmagneet door voortaan ijzersterke content te maken

Hoe ziet de cursus eruit?

First things first

Er zijn een aantal dingen die je vooraf moet weten over ondernemen op Instagram die het je Insta-leven een stuk makkelijker en leuker gaan maken. Welk type mensen zoeken naar jou? Wat is de balans qua business & privé dat je post? Hoe werkt het algoritme?

Allemaal dingen om eerst bij te beginnen, zodat je weet hoe het echt in elkaar zit en hoe jij daar op in kunt spelen.

De voorbereiding

Wanneer jij jouw ideale klanten beter begrijpt dan zij zichzelf doen, dán kun je ze echt raken. En dan komen ze uit zichzelf naar jou toe.

Hiervoor moet je dus wel tot in de kleinste details weten wat hun problemen en verlangens zijn. Ook al denk je te weten dat je dit weet, 9 van de 10 keer is dat niet het geval. Na deze module is dat absoluut wel het geval! Je content wordt hierdoor een schot in de roos.

IJzersterke content

In deze module leer jij hoe je ijzersterke maakt. Hoe bouw je dit op, wat zeg je wel en niet, welke woorden gebruik je die precies de juiste klanten aantrekken?

Ook leer je hoe je beter kunt opvallen met de vormgeving van je content, want daar begint het allemaal. Eerst opvallen, dan raken, dan triggeren. Daarnaast zit je met het speciale content framework nooit meer zonder inspiratie.

Onweerstaanbaar Instaprofiel

Kneitergoeie content is hartstikke leuk en aardig, maar als je Insta-profiel niet on point is, gaan mensen je alsnog niet volgen of benaderen.

Je Instaprofiel is belangrijker dan je denkt. Je leert in deze module hoe je je profiel onweerstaanbaar maakt, zodat je ideale klant je gelijk wilt volgen.

Strategie

Nu je weet hoe je ijzersterke content maakt en een onweerstaanbaar profiel hebt, is het tijd voor het belangrijkste: een contentstrategie.

Een strategie zorgt ervoor dat jij je content zo inzet, dat mensen ook daadwerkelijk gaan doen wat je wilt: klant worden. Je krijgt van mij een kant en klare contentstrategie die bewezen werkt & je leert de psychologie achter content maken.

Verkopen met je content

Hoe verkoop je nou met je content? Dat leer je in deze module. Je hoeft geen gekke capriolen uit te halen, maar je vooral richten op connectie, vertrouwen en emotie.

Je leert hoe de customer journey in elkaar zit zodat je weet hoe je van je volgers hete volgers maakt (mensen die klaar staan om van je te kopen). En je krijgt een geheim script waarmee je zonder problemen verkoopt in de DM.

Jouw saus

What's your flavour? Daar ga je in deze module achter komen. Wat is echt kenmerkend jij? Je leert wat je kunt toevoegen aan je content zodat het meer eigen wordt. Meer authentiek, meer opvallend, meer onderscheidend.

Door jouw saus, je eigen mening en visie meer te delen, zullen mensen sneller een connectie met je voelen. Die connectie is onwijs belangrijk voor het creëren van super fans!

Power Mindset

Beperkende gedachten a la "Ik ben niet goed genoeg", "Andermans content is veel beter", "Er zijn al zoveel anderen die doen wat ik doe", ga je hier overboord gooien.

Ze helpen je niet en houden je vooral tegen. Zonde! Ik leer je hoe je anders kijkt naar bepaalde gedachten en hoe je voortaan kunt zorgen dat je iets meer schijt hebt en iets meer durft. Hallo, blakend zelfvertrouwen!

BONUS:
12 dagen extra begeleiding

Je doet het niet alleen deze cursus. Ik sta van 7 tot 20 maart voor je klaar om je te helpen.

In een besloten Facebook-groep kun je al je vragen aan mij stellen. Je kunt ook brainstormen en sparren met andere onderneemsters en zo gelijk je netwerk uitbreiden. Samen kom je verder!

BONUS:
Live groepscoachingssessie
(60 min)

Op 15 maart ben je van harte welkom bij de live groepscoachingssessie van 60 minuten via Zoom.

Hierin gaan we nog dieper op bepaalde materie in. Je kunt vragen stellen, je successen delen en een power boost van mij krijgen!

BONUS:
Content Power Hour
(60 min)

Stok achter de deur nodig om echt content te gaan maken? I got you!

Tijdens Content Power Hour gaan we een uur lang via Zoom gezamenlijk content maken. Bepaal vooraf wat voor content je wilt maken en knal! Kom je ergens niet uit? Dan ben ik er natuurlijk om je op weg te helpen.

INVESTERING

€ 149,- (ex BTW)

8 Modules #POWERCONTENT
12 dagen lang extra begeleiding
Live groepscoaching 60 min. (15 maart 16.00 uur)
Gezamenlijk Content Power Hour (17 maart 10.30 uur)
Diverse praktische worksheets, templates & scripts
Concrete opdrachten

Start: maandag 7 maart

bespaar tijd, geld en frustraties

Met #powercontent hoef je voortaan niet meer zelf van alles te proberen om klanten te krijgen. Je weet voortaan precies wat je doet en wat werkt.

Geen gekke insta-groeimethodes, maar uit gaan van je eigen kracht: content met een ijzersterke inhoud die ervoor zorgt dat mensen JOU benaderen in plaats van andersom.

Nooit meer gebrek meer aan contentinspiratie door het speciale Content Framework & de Power Contentkalender.

Geen moeilijke marketingteksten leren schrijven, maar content maken met jouw persoonlijkheid als uitgangspunt.

Ik heb jouw Insta-pad al bewandeld en weet precies wat wel en niet werkt. Bespaar jezelf de valkuilen, frustraties en vooral ook geld dat je misloopt door content in te zetten die je geen klanten oplevert.

Doordat jij voortaan precies de juiste content maakt komen precies de juiste klanten bij je terecht. Daardoor krijg je meer plezier in het ondernemen en in het maken van content, want je ziet eindelijk resultaat. Dit geeft je weer een gigantische boost voor je zelfvertrouwen wat weer een gigantische boost geeft aan je business wat weer voor meer enthousiaste klanten gaat zorgen. Win, win, win.

Ik deel mijn ervaring van hoe ik in no time klanten kreeg met mijn 2 bedrijven (SizzL dating events & Powered by Sanne) en daarnaast heb ik ook nog eens al mijn kennis van mijn studie Marketing & Communicatie in deze cursus gestopt.

wat anderen zeggen:

“Onbeperkt content, nooit meer niet weten wat je nu weer moet plaatsen” 

“Een zinvolle social media planning in een half uur”

“Nu heb ik 700 volgers, 6 deelnemers aan mijn programma en drie 1 op 1 klanten”

Van 0 volgers naar een succesvol bedrijf binnen een paar maanden

Oktober 2019: Ik deed niks met Insta, had nog nooit stories gemaakt, ik haatte het zelfs om op de foto te gaan. Maar, ik was het ZO zat om te werken in loondienst. Het was tijd om mijn leven om te gooien en startte mijn speeddatebedrijf SizzL!

Al 2 maanden na mijn pilot date-avond stond ik in verschillende media doordat mijn bedrijf zo opvallend was; van een gaaf artikel in het AD naar een single reporter van FunX die mee kwam daten tijdens een speeddate-avond en daar een reportage over maakte.

Mijn speeddate events waren 4 maanden na de start steeds uitverkocht met 50 personen. Als klapper op de vuurpijl het grootste speeddate event van Breda met een heel plein vol 150! datende mensen in de zomer van 2020.

Ik werd benaderd door gemeentes, horecazaken en festivals zoals Amsterdam Open Air, Solar en Vunzige Deuntjes om daar ook iets te doen met mijn dataconcept.

Alles ging zo snel, ik vond het bizar hoe in zo’n korte tijd ik vrij “gemakkelijk” geld verdiende via Instagram. Want al mijn marketing verliep via dat kanaal.

Toen kwam corona natuurlijk waardoor SizzL stil kwam te liggen. Maar ik had de smaak van verkopen op Instagram lekker te pakken, dus ik begon een productiviteitsbusiness.

Ook hierbij had ik binnen 2 maanden 5 betalende klanten voor een traject van 6 weken van €500,-. Het bleek alleen dat ik productiviteit niet zo leuk vond als business en ik kreeg ondertussen steeds meer vragen in mijn DM over Instagram en content maken.

Het was tijd om het roer om te gooien! Begin 2021 startte ik mijn Instagrambusiness en had ik binnen 2 maanden iets meer dan 1000 volgers erbij, binnen 1 week na lancering van mijn Reels cursus al 70 verkopen én voor de Social Power Academy 19 betalende klanten van zo’n € 600,-. En dit allemaal organisch, zonder advertenties én zonder te trekken en te leuren. 

Met mijn verhaal wil ik je laten zien dat Insta-succes binnen een paar maanden tijd echt mogelijk is. En in deze #powercontent cursus geef ik AL mijn kennis over ijzersterke content waarmee je opvalt en klanten aantrekt als een magneet, geef ik maar al te graag  aan jou door. Zodat jij dit ook voor elkaar kunt krijgen.

media sizzl
power
kom in actie, val op, krijg klanten

Veel onderneemsters hebben een droom van een succesvol bedrijf, maar weinig komen echt in actie. En met echt in actie komen bedoel ik belangrijke skills ontwikkelen die je nodig hebt om van je bedrijf een succes te maken.

Met alleen goed zijn in dat wat je doet, ga je er helaas niet komen. Je hebt ook kennis nodig van marketing en verkopen. Kennis van de psychologie van de mens, kennis van Instagram, kennis van hoe je met je eigen energie de juiste klanten aantrekt.

Vaak denken we dat we alles alleen moeten doen en uitzoeken, maar dat hoeft niet. Sterker nog, je maakt het jezelf er vooral moeilijker mee. We zijn als ondernemer niet goed in alles. En daarom is de slimste om hard te groeien hulp inschakelen bij de dingen die je niet goed kan. Waar je nog niet genoeg kennis van hebt.

Wat zou het voor jou betekenen als je door #powercontent precies weet hoe je ijzersterke content maakt waarmee je makkelijker klanten aan kunt trekken?

Wat zou het voor jou betekenen als je door #powercontent nooit meer je tijd verspilt met experimenteren en proberen, maar precies weet wat je doet en wat werkt? Wat zou je doen met al die tijd die over blijft?

Wat zou het voor jou betekenen als je door #powercontent vol zelfvertrouwen en met meer plezier aan het ondernemen bent omdat je nu wel resultaten ziet? Wat zou dat doen met je algehele mood? Wat zou dat doen met je relaties met klanten, vrienden, familie? Wat zou dat doen met je privé-leven? 

Wat zou dit je allemaal opleveren?

Laten we een succes maken van je bizz!

Zo werkt de cursus:

De cursus #powercontent is een online cursus en bestaat uit diverse videomodules, opdrachten, worksheets, scripts en templates. Je houdt levenslang toegang tot de cursus en kunt alles zelfstandig doorlopen. Daarnaast krijg je ook 12 dagen extra begeleiding van mij, een Content Power Hour en een live groepscoachingssessie.

12 dagen extra begeleiding: Van 7 maart tot 18 maart heb je toegang tot de besloten Facebook-groep waarin we samen aan de slag gaan met ijzersterke content maken. Je kunt hier deze periode al je vragen aan mij stellen en met elkaar brainstormen. Ik geef extra begeleiding, motivatie & inspiratie zodat je nog meer uit jezelf haalt. 

Content Power Hour: Tijdens Content Power Hour op 17 maart 10.30 uur gaan we een uur lang via Zoom gezamenlijk content maken. Bepaal vooraf wat voor content je wilt maken en knal! Kom je ergens niet uit? Dan ben ik er natuurlijk om je op weg te helpen.

Live groepscoachingssessie: Op 15 maart om 16.00 uur ben je van harte welkom bij de live groepscoachingssessie van 60 minuten via Zoom.

Hierin gaan we nog dieper op bepaalde materie in. Je kunt vragen stellen, je successen delen en een power boost van mij krijgen!

Kun je ergens niet live bij aanwezig kunnen zijn? Alles is later terug te kijken via een replay.

wat anderen zeggen:

“Sinds ik mijn doelgroep glashelder heb, ga ik als een speer” 

“Wat super dat content framework! De ideeën schieten me te binnen”

“Ik merk dat ik al veel meer interactie heb met mijn volgers”

ik heb nog een vraag

Ik ben pas net begonnen met mijn bedrijf, kan ik dan wel meedoen?

Je kunt zeker meedoen als je pas net begonnen bent met je bedrijf. Het gaat je dan heel veel uitzoek- en experimenteertijd besparen, doordat je precies kunt doen en toepassen wat je leert in deze cursus.

Wel is het natuurlijk handig als je een business idee hebt en voor ogen hebt wat je wilt bereiken daarmee. Heb je nog geen business idee? Dan is het niet handig om mee te doen.

Weet wel dat dit niet een beginnerscursus 'Hoe werkt instagram' is. Heel veel basic informatie over instagram is gewoon gratis online te vinden. Vragen als: 'Wat is een post?' of 'Wat zijn hashtags?' behandel ik dus niet in de cursus. 

Ik ben al een tijd ondernemer en maak al content. Is dit dan interessant voor mij?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is er iets in je bedrijf of met je Instagram waardoor je niet zo hard groeit als dat je wilt.

De manier van content maken die ik je leer in deze cursus gaat zorgen dat je meer engagement krijgt, omdat je de inhoud van je content anders gaat opbouwen. En meer engagement betekent meer groei.

Daarnaast leer jij je content zo te maken waar jouw ideale klant niet genoeg van kan krijgen en jou zal benaderen om samen te werken in plaats van andersom.

Conclusie: je zult hier een andere manier van content maken leren die je meer gaat opleveren.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar?

Als ondernemer kun je alle zakelijke kosten aftrekken, dus ook deze cursus!

Hoeveel tijd kost de cursus?

De cursus kun je op helemaal op eigen tempo volgen. De live begeleiding van mij is alleen van 7 tot 18 maart. Ik deel die 12 dagen must watch video's en extra tips.

Op dit moment hebben alle video's bij elkaar een kijktijd van ongeveer 4 uur.

Daarnaast ga je natuurlijk aan de slag met alle opdrachten en content maken. Die tijd is zo verschillend per cursist, dat dat helemaal ligt aan jezelf.

Voor je marktonderzoek dat je gaat doen, kun je ongeveer 5-8 uur rekenen. Maar dit kun je ook op je eigen tempo doen.

Kan ik wel al mijn vragen stellen?

Absoluut! 2 weken lang heb je toegang tot mij, dus maak daar zeker gebruik van.

In de FB-groep kun je al je vragen tussentijds stellen aan mij maar ook aan elkaar. En natuurlijk tijdens de live groepscoachingssessie

Ben ik een dienstverlener of kennisondernemer?

Deze cursus is gericht op dienstverlenende ondernemers en kennisondernemers. 

Dit zijn bijvoorbeeld coaches, fotografen, grafisch vormgevers, schoonheidsspecialisten, gezondheidsexperts, interieurstylisten etc.

De cursus is niet geschikt voor productondernemers met bijvoorbeeld een webshop.

Twijfel je of dit programma geschikt is voor je? Neem even contact met me op via Instagram of via info@poweredbysanne.nl

Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

Je hebt levenslange toegang! Inclusief alle toekomstige updates.

Call me crazy, maar ik vind dat zelf ook wel zo fijn als ik een cursus koop.

Ik twijfel...

Doe het dan niet.

Dit is niet een cursus die voor twijfelaars is, maar voor ondernemers die er vol voor willen gaan. En die van hun business in korte tijd een groot succes willen maken.

Dat kost tijd, energie, volle inzet en een hoop enthousiasme! 

Je krijgt succes als je daar echt aan toe bent en niet twijfelt. 

Cursus #powercontent

€149,- (ex BTW)

Dit krijg je allemaal: