fbpx

Meer leads, klanten en winst

Leer in 3 maanden met de Social Power Academy alles over het runnen van een business met de POWER van Instagram.

Ik deel mijn bewezen groeimethode waarmee ik zelf al binnen 2 maanden waanzinnige resultaten behaalde!

Sanne de Groot
social

"wat moet ik nu weer posten..."

Als (startende) ondernemer komt er nogal veel op je pad! Je hebt duizend dingen te doen en dan heb je ook nog Instagram… Een geweldig kanaal, want je ziet andere ondernemers de ene klant na de andere krijgen. Maar die klanten bij jou? Dat is een ander verhaal.

Je weet dat zichtbaar zijn belangrijk is, maar jeetje. Hoe vaak en wat moet je dan posten om op te vallen tussen al die andere accounts?  En hoe maak je content die verkoopt? Je hebt weinig kennis van online marketing, waardoor je nu maar wat doet a la losse flodderstyle.

Je hebt een fantastisch bedrijf of nieuw business idee en grootse plannen om veel mensen te inspireren en te helpen. En met je bedrijf wil je voor jezelf vrijheid creëren en het leven van je dromen leiden. Maar op de manier zoals het nu gaat, zie je dat nog niet helemaal gebeuren.

Je doet je best en stopt uren van je tijd in content maken, maar je ziet maar weinig resultaat. Is Instagram wel echt de way to go om je bedrijf succesvol te maken?

Je voelt steeds meer druk om de perfecte content te maken wat ervoor zorgt dat je inspiratie en plezier als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Je ziet door de marketingbomen het bos niet meer en je raakt helemaal overwhelmd.

Herken je jezelf hierin? 

Dan is het tijd dat ik je meeneem in de wondere wereld van Instagram!

Met alleen goed zijn in je vak kom je er niet. Een succesvolle ondernemer is goed in haar vak én goed in online marketing

De struggle is real...

binnen no time verdiende ik geld met insta

Slechts 1.5 jaar geleden begon ik mijn eerste bedrijf: SizzL. Een speeddate bedrijf. Al 2 maanden na de start stond ik in verschillende media; van een gaaf artikel in het AD naar een reporter van FunX die mee kwam daten tijdens een speeddate-avond en daar een reportage over maakte.

Mijn speeddate events waren 4 maanden na de start al uitverkocht met 50 personen. Als klapper op de vuurpijl het grootste speeddate event van Breda met een heel plein vol 150! datende mensen in de zomer van 2020.

Alles ging zo snel, ik vond het bizar hoe in zo’n korte tijd ik vrij “gemakkelijk” geld verdiende via Instagram. Want al mijn marketing verliep via dat kanaal.

Toen kwam corona natuurlijk waardoor SizzL stil kwam te liggen. Maar ik had de smaak van verkopen op Instagram lekker te pakken, dus ik begon een productiviteitsbusiness.

Ook hierbij weer binnen 2 maanden 5 betalende klanten voor een traject van 6 weken van €500,-. Het bleek alleen dat ik productiviteit niet zo leuk vond als business en ik kreeg ondertussen steeds meer vragen in mijn DM over Instagram en content maken.

Het was tijd om het roer om te gooien! Begin 2021 startte ik mijn Instagrambusiness en had ik binnen 2 maanden iets meer dan 1000 volgers erbij, binnen 1 week na lancering van mijn Reels cursus al 70 verkopen én voor de Social Power Academy 19 betalende klanten van zo’n € 600,-. En dit allemaal organisch, zonder advertenties én zonder te trekken en te leuren.


power
anouk

Ik had als doel binnen 3 maanden 12000 omzet. Binnen 4 maanden is dit gewoon 20k geworden terwijl ik nog niet eens alles uit de kast heb gehaald!

– Anouk, interieurstylist

samantha

Nouuu Sanne, wat super dat content framework! De ideeën schieten me te binnen! En wat een overzicht!

– Samantha, voedingsadviseur

charlotte

Ik ben je nog steeds honderdmaal dankbaar voor deze Academy. Het is denk ik de beste investering die ik in mezelf heb gedaan.

– Charlotte, PCOS-expert

tijd voor het echte insta-werk!

de Social power academy

Je Instagram als bezoekersmagneet

Als jij snel resultaten wilt zien en niet nog maanden wilt blijven aanmodderen, dan ben je bij de Social Power Academy op de juiste plek! Ik ben het levende bewijs dat je binnen korte tijd veel kunt bereiken. Ik begon SizzL naast mijn baan in loondienst en heb binnen een jaar deze baan op kunnen zeggen, omdat ik fulltime kon leven van mijn business.

Ik ga niet liegen; een succesvol bedrijf opzetten is uitdagend en kost veel tijd. Maar je kunt dit zoveel makkelijker voor jezelf maken door de juiste stappen te zetten en aan de juiste dingen te werken.. En vooral: door je tijd niet meer te verspillen aan net-niet content. Je tijd is kostbaar en als ondernemer met waarschijnlijk ook nog een druk sociaal leven kun je je tijd wel beter besteden dan aan dingen die niet werken.

De bedoeling van Instagram is niet content maken. De bedoeling van Instagram is het inzetten als een bezoekersmagneetDat mensen naar jou toe komen en vragen om samen te werken in plaats van dat jij moet gaan leuren of iemand klant wilt worden. Want daar heeft niemand zin in.

Als je dit leest, behaal jij waarschijnlijk nog niet de resultaten die je zou willen met je business en je Insta. Tijd voor het echte Insta-werk dus. Tijd voor meer leads, meer engagement, meer klanten en meer winst! Tijd om van je bedrijf een groot succes te gaan maken!

De Social Power Academy

De Social Power Academy is een groepscoachingsprogramma van 12 weken waarin jij alles leert wat je maar moet weten om een succesvolle business te runnen met de POWER van Instagram.

Met de Academy ga je beter opvallen en harder groeien op Instagram waarbij jij jezelf neerzet als een expert. Je leert hoe je nieuwe mensen aantrekt als volgers en hoe je van je volgers klanten maakt. En niet zomaar klanten: superfans!

Van een goede businessfundering tot een onderscheidende positionering. Van een ijzersterke contentstrategie tot Reels die van je scherm af spatten. Van de psychologie achter sales tot je statistieken analyseren. Alles komt aan bod bij de Academy met Reels als paradepaardje!

Met de Academy maak jij content die leads en volgers aantrekt als een magneet. Dit programma heb ik gebaseerd op mijn eigen succesvol ontworpen P.O.W.E.R. Framework.

strategy is where the magic happens

Na de academy:

Hoe ziet de Academy eruit?

12 weken, 10 modules

De Social Power Academy is een next level groepscoachingsprogramma. Naast de (kort en krachtige) videolessen krijg je een heleboel praktische opdrachten.
En dat alles met een flinke dosis fun!

In 12 weken leer je ALLES over het opzetten en runnen van een succesvolle business.

6 Live Power Q&A's

Om de week krijg je een live Q&A van 60 minuten in Zoom zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden.

Ik geef extra voorbeelden, feedback op opdrachten en mezelf kennende vast nog wat andere leuke extra's of opdrachten. De Q&A wordt altijd opgenomen, dus als je een keertje de live moet missen, is dat geen ramp.

Templates, scripts, formats

Praktisch it is! Je krijgt allerlei social media templates, kant en klare contentstrategie, scripts voor je stories en Reels, content ideeën en formats voor kneitersterke content.

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken. Ik heb alles voor je klaar staan zodat je het gelijk kunt gebruiken en in kunt zetten.

Besloten Power Community

Er is een speciale besloten Facebook-community om te connecten met andere toffe ondernemers. Naast dat je elkaar feedback kunt geven of vragen op jouw content, strategie, stories, Reels of wat dan ook, heb ik nog een extra community-element voor je in petto.

Hoe en wat? Dat vertel ik bij de eerste welkomst Q&A.

Voor wie is de Academy geschikt?

De academy is gericht op dienstverlenende ondernemers; coaches in alle soorten en maten, consultants, freelancers, interieurstylisten, fotografen, grafisch vormgevers, fysiotherapeuten, tekstschrijvers etc. Kortom, iedereen die kennis verkoopt

Je hebt een onderneming waar jij het gezicht van bent en je bent klaar om next level met je business te gaan. Je durft jezelf te laten zien op Insta en houdt ervan om vragen te stellen. Je perfectionisme kun je uitzetten, want je weet dat dat je alleen maar in de weg zit. 

Het maakt niet uit of je pas net gestart bent met je bedrijf of al een tijdje bezig bent. Als je maar een echte doener bent die tijd heeft óf vrij maakt om 3 maanden lang in een aardig tempo aan je business te werken.

Je bent een ondernemer die als een malle wilt gaan knallen. Die snel resultaat wilt zien en die staat te springen om van je business een mega succes te maken.

Voor wie is de Academy NIET geschikt?

De academy is NIET geschikt voor ondernemers die met zijden handschoentjes aangepakt willen worden. Dit programma is ook NIET geschikt voor ondernemers met een webshop.

Heb je het nodig dat iemand je achter je broek aan zit? Dan zit je bij mij verkeerd. Je doet dit programma voor jezelf, niet voor mij 😉

Heb je het suuuper druk en kun je geen tijd vrij maken? Dan zou ik je afraden om mee te doen, want dan ga je niet jouw gewenste resultaat behalen.

irina

Door de Academy weet ik wat mijn niche is en hoe ik marktonderzoek moet doen. Ook weet ik waarop mijn content gebaseerd moet zijn om mijn doelgroep aan te spreken.


– Irina, nagelstylist
kirsten

Naast dat je echt enorm veel leert en af en toe een schop onder je kont krijgt, is het allerbeste dat je ineens een heel cheerleaderteam achter je hebt staan in de vorm van Sanne en alle andere cursisten! YAY!!

– Kirsten, blogschrijver

naima

De grootste win van deze academy is dat ik alles rondom marketing en sales heb kunnen loslaten omdat ik weet dat alles stap voor stap aan bod komt. Ik raad het iedereen aan!.


– Naïma, bewust kindvrij coach

inhoud van
de academy

Module 1 - Power Mindset & doelen

Een succesvolle business valt of staat met een POWER mindset.

Mindset wordt vaak onderschat en dat is waar veel ondernemers de mist mee in gaan! Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan jouw mindset.

Module 2 - Power Business Fundering

Als je een huis bouwt op los zand, is ie zo omgewaaid bij een hevige storm. Zo is het ook met je business.

Hoe ziet jouw fundering van je business er op dit moment uit? Heeft ie sterke wortels in de grond en is ie niet omver te krijgen? Of staat ie toch nog een beetje op losse schroeven?

In deze module gaan we ervoor zorgen dat jouw business staat als een huis!

Marktonderzoek en hashtagstrategie zijn hier ook onderdeel van.

Module 3 - Onweerstaanbaar aanbod

Als je aanbod niet onweerstaanbaar is, gaan mensen alsnog niet kopen van je. Dus, wat wordt jouw aanbod? En hoe zorg je ervoor dat niemand het kan weerstaan?

Ook je landingspagina komt hier aan bod.

Module 4 - Personal Branding

Hoe ga jij opvallen tussen al die duizend anderen? Hoe zien mensen jou? En blijf jij wel hangen in hun hoofd? Oftewel: Wat is jouw unique selling point? Hoe zorg jij dat je onderscheidend bent?

De meest succesvolle ondernemers (of mensen überhaupt) hebben een hele krachtige personal branding.

Daarom is het van groot belang hier veel aandacht aan te besteden en dat gaan we in module 3 uitgebreid doen.

Module 5 - Power Contentstrategie

Veel content maken zonder dat er een strategie achter zit, is zonde van je tijd. Je gaat daarmee niet de resultaten krijgen die je wilt.

Je krijgt een kant en klare contentstrategie die je zo kunt overnemen en kunt invullen voor jouw business 

Module 6 - Kwalitatieve content maken

Een contentstrategie is nu in de pocket. Nu nog weten hoe je dan die kwalitatieve content maakt.

Carrousels, single post, Reels, infographics. Hoe maak je ze? En hoe zorgen ze ervoor dat je klanten aan gaat trekken als een magneet?

Module 7 - Verkopen op Instagram

Waarom verkoopt de een moeiteloos haar diensten en de ander niet?

Alles heeft te maken met sales en content die converteert.

We duiken de online sales psychologie zodat jij precies weet hoe je kunt gaan verkopen!

Module 8 - Verkopen met je content

Instagramcontent is trial and error. Je moet doen wat werkt en niet meer doen wat niet werkt. Maar naar welke statistieken kijk je? En wat betekenen ze?

Je leert in deze module precies wat je moet zeggen in je stories en Reels en wat voor teksten je moet schrijven voor je "gewone" Instagram content.

Module 9 - Salesgesprekken

Als je alles goed toepast zoals in deze Academy, krijg je hele geïnteresseerde mensen! 

Maar, die mensen moet je nog wel converteren. Dat gaat vaak via salesgesprekken. Daar gaat deze module over.

Module 10 - Succesvol lanceren

Wanneer jij een te gek aanbod hebt, moet dat natuurlijk nog wel gelanceerd worden!

Hoe hype je geïnteresseerden op? En hoe zorg je ervoor dat ze kopen? Wat moet je delen en hoe lang duurt een lancering?

 

Maar dat is nog niet alles!

Je krijgt ook nog bonus modules bij! Zowel van mij als van andere experts. 

Je leert een e-maillijst bouwen, funnels opzetten, je productiviteit verbeteren, je krijgt Canva templates, we gaan nog dieper in op personal branding, je krijgt advies over je financiën en je leert hoe je de balans kunt houden met vrouwelijk vs mannelijk ondernemen.

Dit heeft samen al een waarde van €2999,-.

PLUS!

Je ontvangt ook de gehele Reels Cursus t.w.v. €39,-

Kortom, echt een compleet business programma!

JOIN!
DE SOCIAL POWER ACADEMY

Nu voor 897 euro in plaats van 1097 euro

22 juni starten we!

Niet goed geld terug garantie

Ik heb nog een vraag!

Is de timing nu wel goed?

Vaak krijg ik deze vraag van startende ondernemers, want ja. Ze hebben net pas een business idee of hebben nog veel te weinig uitgedacht.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is dat het signaal dat de timing juist perfect is!

Je hebt zin om aan de slag te gaan. En vooral: slim aan de slag, want met de Academy bespaar jij zoveel uitzoek- en probeertijd. Ik heb jouw pad al bewandeld en ga je precies dat leren wat werkt en niet werkt.

Van business fundering tot verkopen op Instagram.

Kan het niet goedkoper?

Ik zou eigenlijk veel meer kunnen vragen voor de Academy. Maar omdat ik het belangrijk vind om het toegankelijk te houden, bied ik het nu aan voor deze prijs.

Als je gaat rekenen, kom je op maar 10 euro per dag uit. Waar zou jij die liever in willen investeren? In iets duurs bij je boodschappen of in een bedrijf dat je uiteindelijk meer geld gaat opleveren?

Ik zou het wel weten en ben sinds ik onderneem lichtelijk investeringsverslaafd geworden 😉

Ben ik een dienstverlenende ondernemer?

De academy is gericht op dienstverlenende ondernemers.

Dit zijn bijvoorbeeld coaches, fotografen, grafisch vormgevers, schoonheidsspecialisten, gezondheidsexperts, kennisondernemers etc.

De academy is niet geschikt voor productondernemers met bijvoorbeeld een webshop.

Twijfel je of dit programma geschikt is voor je? Neem even contact met me op via Instagram of via info@poweredbysanne.nl

Kan ik wel mijn persoonlijke vragen stellen in een groepsprogramma?

Absoluut!

Je kunt al je vragen die je hebt stellen in de community en in de live Q&A's. En die beantwoord ik allemaal voor je. Dus je kunt letterlijk al je vragen stellen. Hoe persoonlijk ook.

Dit programma is wel een groepscoachingsprogramma en geen 1-op-1 programma. Dat betekent dus dat er géén 1 op 1 coachingssessies bij zitten

Moet ik een programma of cursus hebben?

Nee hoor! Dit programma is voor beginnende ondernemers die nog moeten beginnen, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn maar meer resultaat willen zien!

Het maakt ook niet uit of je nou cursussen geeft of dat je hele andere diensten aan biedt! Alles is mogelijk, zolang jij maar een dienstverlenende ondernemer bent.

Is de academy aftrekbaar van de belastingdienst?

Yes. Je kunt de BTW gewoon aftrekken onder andere kosten in je boekhoudprogramma. 

Moet ik bij iedere livesessie aanwezig zijn?

Dat moet niet, maar het is wel aan te raden.

Tijdens de live Q&A's behandel ik alle vragen uit de Facebookcommunity, maar het kan ook zomaar zijn dat je spontaan tijdens de livesessie een vraag hebt. Die mag je dan gewoon stellen en behandel ik gelijk.

Ook zit het extra community-onderdeel bij de livesessies inbegrepen.

Hoeveel uur per week ben ik met de Academy bezig?

Dat ligt heel erg aan jezelf en hoeveel tijd je jezelf geeft om er mee bezig te zijn.

Maar overall zo'n 8 uur per week (content maken niet meegerekend)

Hoe weet ik zeker of dit iets voor mij is?

Heb je kriebels in je buik en stiekem heel veel zin om mee te doen?

Dat is je teken dat dit iets voor je is!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij contacten via Instagram of via info@poweredbysanne.nl. 

Twijfel je echt te veel?
Doe het dan niet.

Ik ben namelijk zelf anti-overhalen en zal dan ook nooit iemand gaan overhalen om toch mee te doen.

Dat komt omdat wanneer iets me super leuk lijkt, ik het gewoon doe. Ben nogal van het YOLO en werk graag samen met ondernemers die ook zo'n mindset hebben.

Ik denk dat dit me heel tof lijkt?

Dat denk je heel goed 🙂

Het is ook een super tof programma. Ik ben zelf mega excited en sta nu al te popelen om met je aan de slag te gaan!