fbpx

Optimaal Opvallen

Een no go is dertien in een dozijn content die door iedereen gemaakt zou kunnen zijn. Maar jij bent uniek! Jij hebt je eigen saus, je eigen mening en je eigen kijk op dingen. Ik help je dat ownen! Dáárdoor spring je eruit en zal je makkelijker nieuwe volgers en potentiële klanten aantrekken. Je doelgroep komt bij jou in plaats van je concurrent.

Engagement Explosie

Engagement is dé key om online te groeien. Het platform dat je gebruikt, bepaalt aan de hand daarvan of jouw content interessant genoeg is om aan meer mensen te laten zien. Al mijn diensten helpen jou om die engagement explosie te krijgen die je verdient waardoor je harder groeit in volgers, klanten en in leuke winst.

Power Presence

Marketingtrucjes zijn leuk en aardig.. maar jouw energie, je zelfvertrouwen en hoe jij van het scherm af spat: dát is de doorslaggevende factor waardoor iemand klant bij jou wordt en niet bij je concurrent. Dus hup, een beetje schijt erbij & op naar die power presence waar de magic begint! Ik trek je maar al te graag uit die comfortzone!

Effectief

Geen ellenlange video’s, maandenlange trajecten of ander langdradig geneuzel waaraan je veel tijd kwijt bent. Kort & krachtige cursussen en sessies waarmee je direct resultaat gaat zien. Simpel en effectief, daar gaan we voor.

Praktisch

Weten waarom iets belangrijk is, is hartstikke leuk en aardig. Maar je leert door te doen. Ik zet je aan, ik laat je in actie komen en je smoesjes? Die mag je overboord gooien. Want door alle praktische opdrachten kan je geen enkel smoesje meer gebruiken.

Fun

Ik hou van een beetje schijt en humor. En Instagram is dé perfecte plek waar dit gewoon kan! Business mixen met pleasure. Love it. Ik wil dat jij ook wat meer schijt en fun hebt op Instagram, want daarmee ga jij je juist onderscheiden.

Social P.O.W.E.R. Methode

Mijn Social P.O.W.E.R. Methode is de basis van al mijn cursussen & coaching. De elementen die je hieronder ziet, zijn de doorslaggevende factoren voor online succes

Met alleen goed zijn in je vak ga je het in de online wereld niet redden met je bedrijf. Een succesvolle onderneemster is goed in haar vak én goed in marketing. Maar dan wel marketing anno 2022. Want al die marketingtrucjes… die werken niet meer. Er is een andere aanpak nodig.

Ik noem het de aantrek-aanpak en dat leer ik jou ook maar al te graag. Niet meer hoeven trekken, leuren of hopen op klanten; maar vol zelfverzekerdheid precies weten wat je doet waardoor jouw ideale klanten als bijen op een pot smeuïge honing op je af komen!

Online klanten krijgen? Hoe dan?

Waarschijnlijk doe je nu maar wat met online ondernemen, waardoor je veel tijd kwijt bent met weinig resultaat. Daardoor heb je minder tijd voor dat wat je super graag doet: jouw klanten helpen & van je privéleven en vrijheid als ondernemer genieten.

Je ziet door de marketingbomen het bos niet meer waardoor je eerder frustraties dan plezier hebt als het om ondernemen gaat en dat werkt als een negatieve spiraal door in je business.

Je krijgt nu weinig klanten uit je online kanalen waardoor je gaat twijfelen aan alles. Dat werkt niet echt lekker voor je zelfvertrouwen. En laat dat zelfvertrouwen nou net zijn waar je juist meer dan genoeg van moet hebben als je je diensten wilt verkopen.

Ik help je om online meer jezelf te zijn, content te maken die werkt als een magneet en om slimmer met je online kanalen om te gaan.

 Het resultaat? Klanten komen naar JOU in plaats van andersom.

Meteen beginnen met het AANTREKKEN van die (potentiële) klanten?

Be The Woman Who Decided To Go For It