fbpx

CREËER JE DROOMLEVEN. START VANDAAG!

Hoe Ziet Jouw Droomleven Eruit?

Dream Big & Sparkle

Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Maar weet je niet hoe?
Je bent op de juiste plek! Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. Jij wilt iets veranderen aan je leven.
Ik snap je helemaal! Je kunt namelijk veel meer doen en bereiken dan je denkt. Een droomleven gaat erom dat jij een leven leidt waar JIJ blij van wordt. Dit hoeft helemaal niet groots of meeslepend te zijn. Maar het mag ook wel!
Het gaat erom dat JIJ iedere dag opstaat en blij bent met wat je doet. Dat jij doet wat jij wilt. Of dat nou een eigen bedrijf is, een boek schrijven, in het buitenland wonen, regelmatig reizen of iedere avond gewoon lekker uit eten kunnen gaan.
Het is helemaal up to you!
Dus.. wat zijn jouw dromen? 
Hoog tijd om ze uit te laten komen!
Cursus Dream Big & Sparkle

Dé cursus
om jouw droomleven
te creëren

Leef jij jouw leven zoals je echt wilt? Als dat niet het geval is, is het tijd voor actie!

 In deze cursus leer ik je ontdekken wat jij nou eigenlijk echt wilt. En vooral ook: hoe je die dromen en doelen ook echt gaat bereiken.  Precies op de manier zoals ik mijn droomleven voor mijzelf heb gecreëerd.

De cursus is super hands on en praktisch door de vele verschillende opdrachten. 

Wil jij jouw dromen ook 1 voor 1 zien uitkomen?

Deze cursus is iets voor jou als:

 • je soms lichtelijk jaloers kijkt naar anderen die precies weten wat ze willen
 • je voelt dat je meer wilt en meer kunt in dit leven
 • je toffe dromen hebt, maar niet precies weet hoe je ze werkelijkheid kunt laten worden
 • je al vaker hebt gedroomd om bepaalde dingen te doen, maar je het steeds niet doet
 • je klaar bent voor meer energie, voldoening, ontspanning en liefde
 • je vaker hebt geprobeerd om je leven te veranderen, maar het niet is gelukt

Jij kan ook jouw dromen 1 voor 1 zien uitkomen!

Sanne de Groot

Hoi!
Ik ben Sanne

Ik ben doodnormaal, net als jij, maar ik heb gewoon besloten om eens een keer echt gelukkig te worden en een droomleven voor mezelf te bouwen.

Toen ik dat had besloten, heb ik binnen een jaar mijn leven COMPLEET omgegooid. Ik heb 2 bedrijven opgezet, ben gestopt met mijn baan in loondienst, heb mijn huis verkocht en ben naar een andere stad verhuisd.

Hoe ik dat heb gedaan?

Ik heb heel wat jaren onwijs veel boeken gelezen, cursussen gevolgd, coaching gehad en op mijn 33e snapte ik pas WAT je kunt doen om gelukkiger te worden. Om een droomleven te creëren.

Hierdoor begon het bij mij te borrelen en bruisen en daarom heb ik deze cursus voor jou gemaakt. De beste inzichten heb ik in deze cursus gestopt. Met een flinke dosis positiviteit & sparkle leer ik je ontdekken wat jij wilt met je leven en hoe je daar ook echt actie op kunt ondernemen.

Je gaat een jaar lang aan de slag met jouw dromen. Welke dromen ook echt gaan uit komen, heb jij zelf in de hand.

Het leven is te kort om niet achter je dromen aan te gaan.

Waar wacht je nog op?

De cursus in een notendop

Overzicht cursus

Deel 1

In deel 1 ga je ontdekken wat je wilt met verschillende oefeningen. Wat zijn jouw passies en wat wil je nou echt? Je leert visualiseren en je gaat een mood board maken! Wat is er nou leuker dan bezig zijn met je dromen?

Deel 2

Van dromen naar doelen! Daar gaat deel 2 over. Hoe zet je je dromen nou om in haalbare doelen? En hoeveel dromen kies je uit? De manier waarop jij jouw doelen stelt, bepaalt voor een groot deel of jij jouw doelen ook gaat bereiken.

Deel 3

In het laatste deel van de cursus ga je ontdekken welke stappen jij moet zetten om jouw doelen te behalen. Hoe vaak kun je aan je dromen en doelen werken? En wat ga je ervoor laten? Keuzes maken en prioriteiten stellen: cruciale stappen!

Wat ik hoop dat je ervaart tijdens de cursus

 • Dat je tijd neemt voor jezelf om te ontdekken wat je echt wilt
 • Dat je bruist van de energie als je met jouw dromen aan de gang gaat
 • Dat je voelt dat je in control bent. Jij hebt de touwtjes van je leven in handen
 • Dat je eerlijk naar jezelf durft te kijken
 • Dat je een “On Top Of The World” gevoel hebt door met deze cursus bezig te zijn
 • Dat jij de persoon gaat zijn die je wilt zijn
 • Dat jij gaat doen wat JIJ heel graag wilt doen

Waarom deze cursus uniek is

Mix

De cursus is een mix met een E-book, werkboek, audio-oefeningen, een video-oefening en een visualisatie oefening

Dromen en actie

Je gaat veel aan de slag met reflecteren en naar jezelf kijken. En daarna kom je flink in actie!

23 Opdrachten

Er zitten 23 praktische opdrachten in die jou leren hoe jij je droomleven kunt gaan creëren

Sparkle

Het oog wil ook wat! Althans, die van mij wel. Daarom heeft de cursus een hoog Sparkle-factor als look & feel met inspirerende foto's en quotes.

Plezier

Doelen stellen kan nogal saai zijn of juist een druk op je leggen. De doelen die je gaat stellen in deze cursus zijn geweldig, want ze komen voort uit je dromen

Alles past bij jou

Je leert wat echt bij jou als persoon past. Een methode die ervoor zorgt dat alles wat je doet in je leven, past bij jou en wat jij belangrijk vindt.

“It's never too late to focus on your dreams”

Dit zit allemaal in de cursus

Printbaar praktisch werkboek 

Je krijgt een cursusboek van 50 pagina’s en een apart werkboek van 54 pagina’s. Je bent ongeveer 5 uur bezig met de cursus en de opdrachten. Maar na de cursus begint het echte werk pas: iedere dag een beetje werken aan jouw droomleven. De opdrachten maak je in je eigen tempo. Het zijn in totaal 23 opdrachten, waarvan 2 audio-oefeningen, een video en 1 geleide visualisatieoefening.

3 delen vol met tips en opdrachten voor jouw droomleven

In deel 1 ga ontdekken wat je wilt en wat je niet wilt. Je gaat aan de gang met visualiseren en een vision board. Maar je staat ook stil bij afgelopen jaar. We gaan dieper in op belemmerende overtuigingen en jouw patronen.

In deel 2 leer je doelen stellen vanuit je dromen. Op zo’n manier dat de doelen ook echt bij jou passen en je er echt blij van wordt. Doelen stellen op de juiste manier zorgt ervoor dat je ze ook echt kunt halen. Dat doe je door middel van je kernwaarden

Deel 3 staat in het teken van concrete stappen zetten en keuzes maken. Wat moet je allemaal doen om je superdoelen te behalen? En wat moet je dagelijks of wekelijks doen om jouw dromen uit te laten komen?

Extra inspiratie 

De look & feel van de cursus en het werkboek zorgen voor extra inspiratie. Er zijn verschillende quotes te vinden, mooie afbeeldingen en als kers op de taart een bijbehorende Dream Big & Sparkle Spotify-playlist voor een On Top Of The World gevoel! Ook geef ik je nog wat extra tips om te reflecteren en alles uit jouw aankomende jaar te gaan halen.

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

Resultaat cursus

Je weet wat je wilt en wat echt bij jou past

Je hoeft niet meer na te denken over de vraag "Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?". Je weet en voelt precies hoe jouw droomleven eruit ziet en welke kant je op wilt. De balans is terug en je hebt vertrouwen in de toekomst.

Je voelt je top en bruist van de energie!

Je weet hoe jij jouw droomleven kunt bereiken en daarom zit je vol energie. Elke dag, elke week, werk je weer een beetje in de richting van je dromen. Je geniet van de reis, omdat je weet wat er op je te wachten staat!

Je hebt veel meer zelfvertrouwen

Je weet hoe je belemmerende overtuigingen en gedachten kunt ombuigen, waardoor je zelfvertrouwen sky high is. Je weet precies hoe jij je dromen en doelen kunt gaan bereiken en welke stappen je moet zetten.

Veelgestelde vragen

De cursus bestaat uit een digitaal cursusboek en (printbaar) werkboek. Als je alle oefeningen en opdrachten maakt, ben je ongeveer 5 uur tijd kwijt aan de cursus.

Maar daarna begint het pas echt, je gaat dan dagelijks, wekelijks of maandelijks aan de slag met jouw dromen en doelen.

Je kunt de cursus op je eigen tempo doorlopen. Ik raad je wel aan er niet te lang over te doen, omdat het anders erg lang duurt voordat je de daadwerkelijke stappen uit gaat voeren om je droomleven voor jezelf te gaan creëren. 

De cursus is voor iedereen die zijn/haar leven wil transformeren naar een leven waar je iedere dag blij van wordt! Een droomleven.

Ondernemer of niet ondernemer. Dat maakt niks uit! Je kunt de cursus gebruiken voor je privé-leven, maar ook om next level te gaan met je business.

Als je alle opdrachten doet en je gaat daarna ook wekelijks/dagelijks aan de slag met jouw dromen doelen, gaat de cursus zeker voor jou werken! 

Ik ben zelf het resultaat van de cursus en heb binnen een jaar, naast mijn 32-urige baan in loondienst, mijn leven totaal kunnen omgooien. Ik leef nu een droomleven waarin ik de vrijheid voel die ik zolang niet heb gevoeld.

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen na aankoop een mail stuurt met alle ingevulde opdrachten en vertelt waarom het je niet heeft gebracht wat je verwachtte, dan stort ik het aankoopbedrag met alle liefde weer terug.

Na betaling ontvang je een mailtje met daarin de downloadlinkjes naar het cursusboek.

In het cursusboek zelf staan weer klikbare links naar het werkboek en een aantal extra audio-oefeningen. 

Het handigst is om de cursus zelf de lezen op een tablet of computer. Het is geen bestand voor een e-reader. Het werkboek is weer handig om uit te printen, zodat je gelijk alle oefeningen kunt maken.

Schrijven heeft altijd iets magisch, omdat je langer moet nadenken over wat je schrijft. Je kunt het niet zoals bij typen weer wissen en opnieuw wat schrijven. Daarom raad ik je aan het werkboek te printen en de opdrachten daarin te schrijven.

Je kunt uiteraard ook in een notitieboekje de opdrachten maken als je het niet wilt printen.

Daarnaast zijn er extra aduio-oefeningen en een video-oefening.

Jazeker! In de cursus ga je dan wel aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, maar voor je business kun je de cursus ook gebruiken. Naast persoonlijke kun je uiteraard deze cursus ook doen om je businsessdoelen op te stellen.

Start vandaag nog!

Nu voor:
€ 49,-! (excl. BTW)

Cursus dream big & sparkle