fbpx

boost je insta met de power of reels

-> challenge 1-5 november <-

incl. power of reels cursus

REELS
meer volgers en klanten aantrekken met Reels

Ben jij klaar om te gaan shinen als een malle, om echt van het scherm af te spatten zodat je beter opvalt op Insta tussen al die duizenden anderen? En lijkt het je wat om klanten en volgers aan te gaan trekken zónder te hoeven trekken en leuren?

Dan is deze Reels Challenge echt iets voor jou!

Het is vast wel herkenbaar dat je veel tijd steekt in je Insta, maar dat de volgers en klanten niet bepaald binnen stromen. Waar blijven ze? Je ziet bij anderen dat ze de ene klant na de andere krijgen en vraagt je af wat jij verkeerd doet.

Je doet je uiterste best op het maken van goeie content, maar de likes en reacties zijn op 1 hand te tellen. Je raakt er behoorlijk gefrustreerd van en begint Insta steeds meer als een moetje en vervelend te zien. Je besteedt er zoveel tijd aan met zo weinig resultaat. De struggle is real.

Als dit het geval is bij jou, dan heb jij de POWER van Reels nog niet ontdekt!

Reels zijn namelijk dé manier om 3x zo snel te groeien. Ze zijn wekenlang zichtbaar in plaats van maar 24 tot 48 uur zoals je normale content. Je bereikt dus veel meer mensen met minder moeite.

Maar! Het is wel belangrijk dat je het juiste soort Reels maakt. Want met gewoon wat leuke dansvideo’s ga je alsnog die volgers en klanten niet aantrekken

Dus…

ARE YOU READY FOR SOME FREAKING ACTION?

Cursisten gingen je voor
+ 0
cropped-logo-pbs.png

THE POWER OF REELS, baby!

5 daagse Power of Reels Challenge

1-5 november

Tijdens de Challenge neem ik je 5 dagen lang mee in de wondere wereld van Reels! Naast dat je leert hoe je bingewatchwaardige Reels maakt die precies jouw ideale klant aantrekken, ga je samen met mij en een heleboel andere toffe ondernemers ook écht aan de slag.

Reels zijn namelijk helemaal niet ingewikkeld om te maken. Ze hoeven niet picture perfect te zijn en ze hoeven niet veel tijd te kosten. Een goeie Reel werkt als een magneet en kan verrassend simpel zijn. 

Wel moet je net even weten hoe je nou goeie Reels voor je bizz maakt. Er zit namelijk een groot verschil tussen “gewoon een leuke Reel” en een converterende business-Reel die voor de juiste volgers en klanten zorgt. 

Hoe je die converterende business-Reels dan maakt? Precies dát ga ik je leren tijdens de Power of Reels Challenge!

Simpele Reels met GROOTS effect

Oh en dansen of lipsyncen? Dat hoeft niet hoor! Tenzij je dat zelf graag wil 😉

"Dit is echt de eerste challenge die super motiveert en inspireert"

Reviews challenge (2)
van een paar volgers per dag naar 1000 volgers binnen 2 maanden

Toen ik net begon met Reels, deed ik maar wat. Maar al snel had ik de smaak te pakken en merkte ik precies wat wel en niet werkt. Ik maakte Reels waarop onwijs veel reacties kwamen en mijn bereik werd meer dan 2x zo groot. Ik kreeg spontaan DM’s binnen met de vraag of ik ook coaching aan bood. En dit terwijl ik nog helemaal geen aanbod had. Ik begon zelfs pas net met mijn business!

De klanten kwamen gewoon naar mij toe. Wow, dat was nog eens leuk. Binnen 2 maanden en heel wat Reels later, had ik er bijna 1000 volgers bij. Dat was behoorlijk wat voor mijn account toen (ik had toen 1400 volgers). 

Mijn business is zoveel sneller gegroeid door Reels, ik heb meer klanten gekregen dan ik had kunnen dromen in zo’n korte tijd en ik sta inmiddels bekend als de “Reels-Queen”. Not my words, trouwens. Maar vind het stiekem wel erg leuk natuurlijk om zo genoemd te worden.

Ik was nooit zo snel gegroeid zonder Reels. Video is booming, en zeker Insta Reels op dit moment. In deze challenge geef ik al mijn kennis over Reels aan jou door, zodat jij ook 3x zo hard kunt groeien met je bizz!

WAT GA JE ALLEMAAL LEREN?

Sanne de Groot

"De Reel staat nog geen half uur op mijn Insta en ik heb nu al een 1e aanmelding!"

reviews power of reels
waarom de challenge uniek is:

Simpele maar effectieve Reels binnen 30 minuten

We gaan niet dansen, debiel doen of wijzen naar woorden. We gaan simpele maar extreem effectieve Reels maken. We denken al snel veel te ingewikkeld over Reels waardoor we niet eens beginnen. Er zijn wel een aantal belangrijke punten waar je op moet letten om de aandacht te grijpen en vast te houden. Om jouw ideale klant echt te triggeren en in actie te laten komen. Ik leer je hoe je goeie business-Reels maakt én edit binnen 30 minuten waardoor jij ook nog genoeg tijd over houdt voor alle andere belangrijke dingen die je te doen hebt.

LIVE SUPPORT VAN MIJ

In de 5-daagse Challenge ben ik je grootste Cheerleader! Ik leer je de belangrijkste tips & trics en laat je elke dag in actie komen met de Reel van de dag. Daarnaast duik je, op eigen tempo met de videolessen van de Power of Reels cursus, diep de Reels-wereld in. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel tijd je aan de videolessen besteed in de Challenge-week. Als je weinig tijd hebt, kun je zelfs alleen de Reel van de dag maken en later de videolessen bekijken. Je houdt namelijk levenslang toegang tot de cursus.

ENERGY BOOST

Doordat je iedere dag de Reel van de dag samen met mij en met alle andere toffe ondernemers maakt, ontstaat er een gigantische energy boost. Het enthousiasme van iedereen vliegt je om de oren waardoor jij ook zit te stuiteren van al het Reel-plezier. Hallo, zelfvertrouwen! En het leuke van zo’n Energy Boost is: dit werkt in alles door. Je zal stralen in je stories, in je privéleven, waar je ook komt en wat je doet. Je voelt je gewoon fantastisch waardoor alles je veel moeitelozer af gaat.

Gezonde dosis schijt

Reels maken, jezelf laten zien, perfectionisme dat je tegen houdt om een Reel ook echt te plaatsen.. Door al mijn tips en zeker ook door de POWER die ik je geef, gooi jij jouw spanning en zenuwen zo overboord. Ik vond het ook spannend in het begin om Reels te maken en had geen idee wat ik aan het doen was. Ik geef je daarom met alle liefde een gezonde dosis schijt mee om het gewoon te doen. Jij bent geweldig en je bedrijf ook en dat mag gezien worden!

Cursus Reels

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

Hoe ziet de Challengeweek er uit?

De challengeweek vindt plaats van maandag 1 tot vrijdag 5 november.

Iedere dag om 10.00 uur krijg je de Reel van de dag die jij binnen 30 minuten maakt. Ik vertel je letterlijk wat voor Reel jij gaat maken: hoe je ‘m kunt opbouwen, hoe lang je clips gaan zijn, wat je kunt zeggen, hoe je het beste kunt editten voor meer views, volgers en klanten. Dit allemaal met de power-principes voor een ijzersterke business-Reel. En doordat je je Reel binnen 30 min. moet maken, zorg je ervoor dat je niet 100 takes opneemt 😉

In de besloten Facebookgroep kun je je Reels delen en om tips/ideeën vragen. Ook kun je elkaar feedback geven, waardoor je Reels nog beter worden!

Donderdag 4 november om 11.00 uur is de live POWER Q&A via Zoom. In deze sessie geef ik feedback op een aantal gemaakte Reels en kun je al je vragen die je nog hebt, live aan mij stellen.

Je bent minimaal 45 tot 60 minuten per dag bezig met de challenge.

Op eigen tempo verdiep jij je Reel-kennis met de videolessen van de Power of Reels cursus. En het mooie is: je hebt levenslang toegang tot deze cursus inclusief alle toekomstige updates.

Aan het eind van de challenge:

GROTER BEREIK & MEER VOLGERS

Doordat je Reels maakt die precies jouw ideale klant triggeren, krijg je veel meer engagement (reacties, likes, shares, saves, DM’s). Daarnaast zal je zien dat je bereik minimaal 2x zo groot wordt, omdat Reels veel langer zichtbaar zijn.

MEER INTERESSE IN JE DIENSTEN

Doordat jij veel zichtbaarder bent en omdat je Reels maakt die jouw ideale klant ook echt leuk vindt om te bekijken, groeit de interesse in je diensten. Zeg maar hallo tegen nieuwe (potentiële) klanten en meer winst.

REELS VERSLAAFD

Doordat je ziet hoe makkelijk het eigenlijk is om Reels te maken en vooral hoeveel resultaat het je oplevert, ben je een tikkeltje Reels verslaafd geworden. Jouw enthousiasme is niet te stoppen en je straalt aan alle kanten.

challenge power of reels

wees niet te laat!

Het is NU tijd om je Instagram Reels in te zetten, 3x zo hard te groeien en duizenden mensen te bereiken. Het is namelijk nog niet overvol zoals bij TikTok, dus pak je kans!

De cursus Power of Reels die je erbij krijgt, is niet gewoon een tutorial cursus. Absoluut niet! Er staan zeker ook tutorials in, maar ik ga bijna een uur lang de diepte in op strategie. Daar waar het allemaal om draait. Want je wilt niet zomaar Reels maken. Daar haal je namelijk geen nieuwe volgers en al helemaal geen nieuwe klanten mee binnen. 

Je wilt Reels maken die spot on zijn waardoor je ideale klant je direct gaat volgen en misschien zelfs wel gelijk klant van je wordt.

Ik leer je hoe je Reels maakt die van je scherm af spatten, zodat je echt op gaat vallen. Reels met Social Power! 

Ook vertel ik je hoe je aan eindeloze inspiratie komt, hoe mensen je Reels ook echt afkijken en zelfs meer van je Reels gaan bingewatchen (goed voor een algoritmeboost!).

reels knop

"Na mijn eerste Reel 3 nieuwe opdrachten binnen gehaald"

Voor wie IS DEZE challenge geschikt?

Deze challenge is speciaal gemaakt voor vrouwelijke dienstverlenende ondernemers die Reels willen inzetten om harder te groeien! Voor zowel Reels-groentjes als ondernemers die al Reels gebruiken en er nog veel meer uit willen halen.

De challenge is minder geschikt voor webshopeigenaren of ondernemers die losse fysieke producten verkopen.

De challenge laat je niet alleen zien hoe je Reels maakt, maar hoe je ze ook echt doelgericht in zet om te groeien en nieuwe volgers en klanten op een makkelijkere manier aan te trekken.

“Na de cursus had ik een duidelijkere strategie wat ik met mijn Reels wilde bereiken.”

@uniek.leven.coaching

“Ik had totaal geen idee waar ik Reels over moest maken, totdat ik deze cursus deed.”

@chapterone.studio

“Om heel eerlijk te zijn, deed ik maar wat met Reels. Niet echt de beste optie dus ik besloot deze cursus te doen.”

@roxiesoilylife

ik heb nog een vraag
Ik weet nog niks van Instagram Reels. Kan ik dan meedoen?

Of je nou helemaal nieuw bent met Instagram Reels of er al heel wat gemaakt hebt.. dat maakt niet uit! Je krijgt van mij ook een beginners tutorial vooraf als voorbereiding. 

Tijdens de Challenge laat ik je ook precies zien hoe je kunt filmen en editten, dus dat komt helemaal goed!

Ik weet al hoe ik Reels maak, is de challenge dan wel iets voor mij?

9 van de 10 Reels die ik tegenkom, zitten niet goed in elkaar. Filmtechnisch, de aandacht grijpen én vasthouden, de tekst in de caption. Ik zie overal verbeteringen.

Ik weet vrijwel zeker dat je heel veel gaat leren met deze Reels Challenge. Dat je al zit te denken om mee te doen, is eigenlijk al je antwoord:  je hebt het gevoel dat je Reels geoptimaliseerd kunnen worden. Alleen maar leuk!

Is de challenge zakelijk aftrekbaar?

Als ondernemer kun je alle zakelijke kosten aftrekken, dus ook deze challenge!

Is de challenge ook geschikt als je geen ondernemer bent?

De challenge is gemaakt met in het achterhoofd dat je je diensten wilt verkopen.

Je kunt zeker meedoen om meer over Reels te leren en dan vooral de dingen die gaan over sales en klanten krijgen overslaan of omzetten naar jouw specifieke situatie.

Als je twijfelt, stuur me dan even een DM. Dan denk ik met je mee.

Ik weet niet of ik mezelf durf te laten zien

Het kan spannend zijn om Reels te maken waarin je te zien bent. Maar mensen kopen van mensen.

Je gezicht laten zien is wel een must. Maar tijdens de challenge ga jij zoveel enthousiasme en power voelen, dat ik zeker weet dat jij ook gewoon over die drempel durft te stappen!

Reels maken zijn een feestje. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan je niet meer stoppen 😉

Ik weet niks van editten. Het klinkt ingewikkeld

Je kunt Reels maken met Instagram Reels of met bijv de video-edit App Inshot. 

Ik werk zelf altijd met Inshot, omdat het fijner werkt. Daarin kun je editten, wat ervoor gaat zorgen dat je Reels lekkerder kijken.

En dat lekker kijken is best belangrijk, want als je Reel niet wordt afgekeken, wordt je Reel niet verder gepusht.

Maar ik leer je vooral basic editten. Het is echt onwijs simpel, zelfs al heb je nooit ge-edit.

"Door de cursus ben ik in actie gekomen. Veel inspiratie en een heldere uitleg"

Reviews Reels Cursus

wie ben ik?

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne

En ben een mega Instagramfan! Dat was iets meer dan een jaar geleden wel een heel ander verhaal! 

Ik gebruikte tot november 2019 geen Social media, totdat ik een bedrijf begon en wel moest! Vanaf toen heb ik iedere dag stories gemaakt en geëxperimenteerd met content. An snel vond ik het helemaal geweldig en ontwikkelde al doende een eigen succesvolle strategie. Ondertussen ben ik behoorlijk Instagramverslaafd en leer ik andere vrouwelijke ondernemers hoe zij kunnen groeien met Instagram.

Vooral video vind ik te gek! Je snapt dat ik reels daarom zo onwijs fantastisch vind. Lekker kort en krachtig, helemaal mijn stijl!

Ik kan nog uuuuuuren door kletsen, maar dat gaan we maar niet doen. Als je meer wilt weten over mij, kun je me gezellig even een DM sturen op Insta. Vind ik super leuk en gezellig!

Sanne de Groot