fbpx

MIJN VERHAAL

Als ik terugkijk op mijn leven ben ik van ver gekomen! Ik heb van alles en nog wat gedaan en sinds mijn 33e heb ik eindelijk mijn doel gevonden! Het even wat tijd gekost, maar hey! Dan heb je ook wel wat.

OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering Women and bringing their inner beauty to life

Sanne de groot sanne de groot sanne de groot

MULTI-PASSIONATE

SANNE DE GrOOT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occae cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque t massa quis enim. Donec pede justo, fringilla semper nisi.
TELL ME SOMETHING...

SNELLE weetjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occae cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque t massa quis enim.
A long, long time ago...
BIJNA JUF

Ik ben ooit begonnen met de PABO; ik dacht dat ik juf wilde worden. Dacht ik dat even verkeerd! In het vierde jaar, tijdens mijn eindstage, werd ik van de een op de andere dag wakker en besloot ik ermee te stoppen. Gewoon, omdat ik  het niet meer voelde en wilde. Iedereen verklaarde me voor gek, maar ik ben helemaal goed terecht gekomen en extreem blij dat ik dat diploma niet heb.

de basics
COMMUNICATIEMANAGER

Nadat ik gestopt was met de PABO, ging ik op onderzoek uit wat ik dan wel wilde. 1 ding was zeker: het moest een brede opleiding zijn. En ik wilde ook niet meer voltijd studeren (ik was toen al 26 ofzo). Uit dat onderzoek kwam dan als enige interessante optie Communicatiemanagement. Met vlag en wimpel heb ik netjes binnen 4 jaar alsnog mijn HBO-diploma gehaald. Als enige van de klas toen zo snel.

dance, dance, dance
sportief

Net als dat ik veel dingen leuk vind qua business, vond ik ook heel veel dingen leuk qua sport. Maar een dingetje bij mij is, dat ik snel ben uitgekeken. Een blauwe maandag op judo, tennis.. ik heb zo’n beetje alles geprobeerd.. Maar voetbal en dansen waren mijn favoriet! Ik heb van mijn 12e tot mijn 21e met veel plezier gevoetbald. En dansen doe ik nog steeds! Midden in de woonkamer, maar nog liever op een gezellig feestje.

PLEASE DON'T STOP THE MUSIC
PIANO

Vanaf mijn 6e heb ik pianoles gehad en dat was ook een blijvertje. Vooral klassieke muziek vind ik heel tof om te spelen. Compleet tegenovergesteld van de muziek waar ik normaal op dans: foute-schud-je-billen-muziek. Ludovico Einaudi is een van mijn favoriete componisten om stukken van te spelen. Mijn witte, elektrische piano is een van mijn favoriete meubelstukken.

WHAT?
ANTI-SOCIAL MEDIA

Ondanks dat social media een groot onderdeel van mijn opleiding was: ik vond het niet leuk. En dat was zacht uitgedrukt. Ik deed ook zelf helemaal niks met social media tot eind 2019 toen ik mijn business begon. En nu: 
I LOVE IT! Vooral Instagram en Youtube. En dat ik nu zelfs anderen leer hoe ze Instagram kunnen gebruiken, is iets wat ik nooooit had gedacht.

FOCUS ON ME
CAMERA? WEGwezen!

Als er ook maar een foto werd gemaakt vroeger, wist ik niet hoe snel ik weg moest komen. Ik wilde niet op de foto en vond mezelf ook altijd verschrikkelijk eruit zien. Laat staan dat ik mezelf zou filmen. Nou, dat is dus ook flink veranderd. Sinds ik dagelijks ben gaan vloggen, vind ik het nog steeds iedere dag leuker worden. En die foto’s: dat is echt een gevalletje van leren poseren!