fbpx

the gamechanger

STAND OUT AS F*CK – GET PAID AS F*CK

WORD DE *ONE AND ONLY* OPTIE VOOR JOUW IDEALE KLANT

en ga x3 met je omzet

Hoe zorg je ervoor dat mensen met JOU willen werken terwijl ze uit nog 100 concurrenten kunnen kiezen in een overvolle online markt?

Dat doe je door:

Je messaging 10x zo sterk te maken.
Jezelf als dé autoriteit neer te zetten.
Je bizz die unieke “Ik wil met HAAR werken” twist te geven.

En precies dit gaan we doen in The GameChanger.

The GameChanger is speciaal gemaakt voor de coaches, trainers, stylisten, (gezondheid)experts & cursusmakers die GROOTS durven te denken en te doen. Voor de Dare to be Different ondernemers die niet zomaar een leuk bedrijfje willen neerzetten, maar een freaking Empire 🗽

"Ik durf nu grootser te denken. Iedereen zou dit een keer moeten doen"

"Ik heb meteen een MEGA kans gekregen na het veranderen van mijn niche: het ontwerpen van een volledige hotellobby!

"Sinds The GameChanger zie ik alles helemaal voor me. The sky is the limit!".

"Ik zeg altijd dat ik niet creatief ben, maar je hebt me geleerd om op een andere manier naar mijn onderneming te kijken"

Na het lanceren van mijn nieuwe site met Alice in Wonderland als thema heb ik zoveel lieve reacties ontvangen. Hoe ze houden van mijn concept en dat het zo goed in elkaar zit. The GameChanger heeft mij ontzettend goed geholpen om alles in elkaar te draaien en er 1 geheel van te maken. Het was een heel proces, maar ik heb er zoveel van geleerd.

Alle inspiratie werkt zo fijn. Ik zeg altijd dat ik niet creatief ben, maar je hebt me echt geleerd om op een andere manier naar mijn onderneming te kijken. Zo verfrissend en leuk waardoor je iets neerzet dat helemaal past bij jou, zodat je echt vanuit je passie (weer) kunt ondernemen.

The GameChanger is in 1 woord echt fantastisch!

 Super, super, super dank je wel! 

Mara Smit – Tarot Expert
@txsmit

"Door met een concept te gaan werken, heb ik meer houvast & structuur gekregen en blijf ik echt dichtbij mezelf"

The Gamechanger is echt Top! 

Sowieso hou ik van het spelelement met het kaartendeck. Daardoor is het heel laagdrempelig, heel leuk en speels. Ook al zitten er opdrachten bij waar je echt even mag nadenken of wat langer de tijd voor moet nemen. 

Je laat me echt Out of the Box denken. Love it. 

Door met een concept te gaan werken (Hollywood en Dreams do come true), heb ik meer houvast en structuur gekregen en blijf ik echt dichtbij mezelf. En dat is natuurlijk je grootste kracht. Want niemand is MIJ. 

Thanks, Sanne.

Sara Bloemendal – Big Vision Fotograaf
@sara_bloemendal_foto

The GAmeChanger is voor jou als je:

THE
GAME
CHANGER

"Bij alles wat je zegt ga ik aan en krijg ik inspiratie. Een echte gamechanger!"

"Het is ZO leuk om ermee bezig te zijn, omdat er zoveel meer ideeën uit voortvloeien".

"Ik moet door de opdrachten weer heel duidelijk nadenken hoe ik mijn business wil runnen"

JessicavanDurenbrandssanne-50

Word de Chanel van jouw branche waardoor je 5x zoveel voor je aanbod kan vragen.

Word de Apple van jouw branche waardoor je klanten in de rij staan iedere keer dat je iets nieuws lanceert

JessicavanDurenbrandssanne-72
JessicavanDurenbrandssanne-64

Word de Starbucks van jouw branche waardoor je klanten met JOU willen shinen i.p.v. met je concurrent

"Ben helemaal AAN. Alleen al luisteren naar jouw advies voor anderen zorgt voor nieuwe energie en ideeën"

"Ik kreeg gewoon kippenvel van jouw voice-memo"

"Ik heb gewoon idee na idee deze dagen. Blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken"

Life is too short to have a "13 in een dozijn" bizz

"Dankzij dit fantastische traject heb ik mijn concept gevonden. Zo blij dat ik meedoe."

"Het valt helemaal als puzzelstukken in elkaar. Het is echt fantastisch.

"Het brengt een stukje rust, dat ik mij daarop kan focussen en verder kan bouwen."

What they said

"Mijn creatieve brein draait nu overuren door alle ideeën"

"Ik kan de kaartjes bijna niet wegleggen, want wat brengt de volgende opdracht!

"Zelfs als Online Business Manager kan je je bedrijf uniek in de markt zetten. Love it!

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne!

Mijn ondernemersavontuur begon in december 2019. Op 18 december om precies te zijn stond ik bruisend van het enthousiasme in de Stairway to Heaven in Utrecht met 10 Jengaspellen mijn pilot van de Jenga-datenight te hosten met 20 leuke singles.

Groots denken is nogal mijn ding, wat zeer toepasselijk is met mijn achternaam “de Groot”, dus toen ik nét begon met ondernemen (en dus 0 ervaring had), was het uiteraard gelijk mijn doel om met mijn speeddatebedrijf SizzL heel Nederland te gaan veroveren.

Nou, dat veroveren ging sneller dan gedacht!

Sterker nog: mijn dateconcept was een instant hit. Binnen 2 maanden stond ik al in allerlei media, had ik uitverkochte date-events en werd ik zelfs binnen 6 maanden gevraagd door meerdere festivals en restaurants om daar ook mijn datenights te organiseren.

Stiekem begon een online bedrijf ook te kriebelen, dus zette ik na een jaar mijn tweede bedrijf op: Powered by Sanne.

Met een liefde voor marketing & branding help ik nu de meest toffe ondernemers om van hun bedrijf ok een GROOT SUCCES te maken.

Alles is letterlijk mogelijk, GO FOR IT!

Xo, Sanne