Meer volgers. Meer klanten. Meer engagement. Minder moeite


Met de Social Power Academy tover jij je Insta om tot een dikke vette marketingfunnel waardoor je als een magneet de juiste klanten en volgers aantrekken zonder achter ze aan te moeten rennen.

Hallo, succes & leuke winst!

Ga next level met je bizz, met je Insta én met jezelf

cropped-logo-pbs.png

YOU'VE GOT THE POWER!

Sanne de Groot
social

"Pfff, wat moet ik nu weer posten..."

Als ondernemer komt er nogal veel op je pad! Je hebt duizend dingen te doen en dan heb je ook nog Instagram… Een geweldig kanaal, want je ziet andere ondernemers de ene klant na de andere krijgen. Maar die klanten bij jou? Dat is een ander verhaal.

Je weet dat zichtbaar zijn belangrijk is, maar jeetje. Hoe vaak en wat moet je dan posten om echt op te vallen tussen al die andere accounts? En hoe maak je content die verkoopt? Je hebt weinig kennis van online marketing, waardoor je nu maar wat doet a la losse flodderstyle

Je hebt een fantastisch bedrijf of nieuw business idee en grootse plannen om veel mensen te inspireren en te helpen. En met je bedrijf wil je voor jezelf vrijheid creëren en het leven van je dromen leiden. Maar op de manier zoals het nu gaat, zie je dat nog niet helemaal gebeuren.

Je doet je best en stopt uren van je tijd in content maken, maar je ziet maar weinig resultaat. Waar blijven al die likes, reacties, volgers en klanten? Is Instagram wel echt de way to go om je bedrijf succesvol te maken?

Je voelt steeds meer druk om de perfecte content te maken wat ervoor zorgt dat je inspiratie en plezier als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je ziet door de marketingbomen het bos niet meer en je raakt behoorlijk overwhelmd.  Je gaat zelfs aan jezelf twijfelen en hebt geen idee meer hoe je dit moet aan moet pakken.

Met alleen goed zijn in je vak kom je er niet. Een succesvolle ondernemer is goed in haar vak én goed in online marketing

Herkenbaar?

Het Kan Ook Anders!

Het is ochtend en je staat op. Je pakt telefoon erbij, want je hebt gister een geweldige Reel online gezet. Je ziet een DM: “Wat een tof profiel heb jij! Je inspireert me enorm. Hoe werkt jouw programma precies? Ik heb eigenlijk wel interesse”.

Je Reel van gister heeft het geweldig gedaan, want je weet precies wat voor content jouw ideale klant aantrekt. Je hebt tientallen te gekke reacties erop gekregen en het allerleukste: al die nieuwe volgers!

“Damn! Dit voelt AMAZING!”

Je bruist van de energie en inspiratie. Het plezier en het enthousiasme spát van je af. Je bent niet te houden en alles lijkt zo vanzelf te gaan. Je merkt dat hoe minder jij je druk maakt en gewoon lekker jezelf bent, hoe makkelijker alles gaat.

Je volgersaantal schiet alleen maar omhoog, je krijgt lovende reviews van je klanten en potentiële klanten benaderen jou gewoon in plaats van dat jij ze een soort van moet overhalen.

– You Are On Freaking Fire! –

Van 0 volgers naar een succesvol bedrijf binnen een paar maanden

Oktober 2019: Ik deed niks met Insta, had nog nooit stories gemaakt, ik haatte het zelfs om op de foto te gaan. Maar, ik was het ZO zat om te werken in loondienst. Het was tijd om mijn leven om te gooien en had een tof business idee: een speeddatebedrijf, maar dan leuk. SizzL is geboren!

Ik had als doel om van SizzL heel snel een groot succes van te maken. Dus: knop om, Insta aan en gaan met die banaan. Ik moést en zou binnen 1 jaar mijn baan in loondienst op kunnen zeggen.

Al 2 maanden na mijn pilot date-avond stond ik in verschillende media; van een gaaf artikel in het AD naar een single reporter van FunX die mee kwam daten tijdens een speeddate-avond en daar een reportage over maakte.

Mijn speeddate events waren 4 maanden na de start steeds uitverkocht met 50 personen. Als klapper op de vuurpijl het grootste speeddate event van Breda met een heel plein vol 150! datende mensen in de zomer van 2020.

Alles ging zo snel, ik vond het bizar hoe in zo’n korte tijd ik vrij “gemakkelijk” geld verdiende via Instagram. Want al mijn marketing verliep via dat kanaal.

Toen kwam corona natuurlijk waardoor SizzL stil kwam te liggen. Maar ik had de smaak van verkopen op Instagram lekker te pakken, dus ik begon een productiviteitsbusiness.

Ook hierbij had ik binnen 2 maanden 5 betalende klanten voor een traject van 6 weken van €500,-. Het bleek alleen dat ik productiviteit niet zo leuk vond als business en ik kreeg ondertussen steeds meer vragen in mijn DM over Instagram en content maken.

Het was tijd om het roer om te gooien! Begin 2021 startte ik mijn Instagrambusiness en had ik binnen 2 maanden iets meer dan 1000 volgers erbij, binnen 1 week na lancering van mijn Reels cursus al 70 verkopen én voor de Social Power Academy 19 betalende klanten van zo’n € 600,-. En dit allemaal organisch, zonder advertenties én zonder te trekken en te leuren. 

Met mijn verhaal wil ik je laten zien dat Insta-succes binnen een paar maanden tijd echt mogelijk is. En in deze uitgebreide Social Power Academy geef ik AL mijn kennis aan jou door, zodat jij dit ook voor elkaar kunt krijgen.

power
samantha

Ik ben nu bezig met verkopen in de DM met jouw hele framework ernaast en het werkt super goed. Ik ga nu gewoon 6 mensen begeleiden! Het valt allemaal op zijn plek.

– Samantha, voedingsadviseur

anouk

Ik had als doel binnen 3 maanden €12.000 omzet. Binnen 4 maanden is dit gewoon €20.000 geworden terwijl ik nog niet eens alles uit de kast heb gehaald!

– Anouk, interieurstylist

charlotte

Mag ik je nog een keer 100x bedanken? Ben nu bezig met mijn 16e klant! En dit binnen 2 maanden al. Ik converteer ongeveer 50% van de mensen die ik spreek. Ik had dit nooit gedaan zonder jouw Academy. Ben er zo blij mee!

– Charlotte, PCOS-expert

tijd voor het echte insta-werk!

de Social power academy

Je Instagram als klantenmagneet

Als jij snel resultaten wilt zien en niet nog maanden wilt blijven aanmodderen, dan ben je bij de Social Power Academy op de juiste plek! Ik ben het levende bewijs dat je binnen korte tijd veel kunt bereiken. Ik begon SizzL naast mijn baan in loondienst en heb binnen een jaar deze baan op kunnen zeggen, omdat ik fulltime kon leven van mijn business.

Ik ga niet liegen; een succesvol bedrijf opzetten is uitdagend en kost veel tijd. Maar je kunt dit zoveel makkelijker voor jezelf maken door de juiste stappen te zetten en aan de juiste dingen te werken. En vooral: door je tijd niet meer te verspillen aan net-niet content. Je tijd is kostbaar en als ondernemer met waarschijnlijk ook nog een druk sociaal leven kun je je tijd wel beter besteden dan aan dingen die niet werken.

De bedoeling van Instagram is niet content maken. De bedoeling van Instagram is het inzetten als een klantenmagneet! Een dikke vette marketingfunnel. Dat mensen naar jou toe komen en vragen om samen te werken in plaats van dat jij moet gaan leuren en trekken of iemand klant wilt worden. Want daar heeft niemand zin in.

Als je dit leest, behaal jij waarschijnlijk nog niet de resultaten die je zou willen met je business en je Insta. Tijd voor het echte Insta-werk dus. Tijd voor meer volgers, meer engagement, meer klanten en meer winst! Tijd om van je bedrijf een groot succes te gaan maken!

Tijd voor de Social Power Academy!

De Social Power Academy

De Social Power Academy is een 1 op 1 Insta-programma waarin jij ALLES leert wat je maar moet weten om een succesvolle business te runnen met de POWER van Instagram. We gaan flink aan de slag!

Met de Academy ga je beter opvallen op Instagram waarbij jij jezelf neerzet als een expert. Je leert hoe je nieuwe mensen aantrekt als volgers en hoe je van je volgers klanten maakt. En niet zomaar klanten: superfans!

Van een goede businessfundering tot een onderscheidende positionering waarmee je echt gaat opvallen. Van een ijzersterke contentstrategie tot Reels die van je scherm af spatten. Van de psychologie achter sales tot vol zelfvertrouwen te durven verkopen. Alles komt aan bod.

Met de Academy maak jij content die volgers aantrekt als een magneet waar jij weer klanten van kunt maken. Dit programma heb ik gebaseerd op mijn eigen succesvol ontworpen P.O.W.E.R. Framework.

Power Framework

strategy is where the magic happens

Na de academy:

Hoe ziet de Academy eruit?

10 modules

De Social Power Academy is een compleet business programma met Insta als hoofd marketingkanaal waar je in eigen tempo mee aan de slag gaat. Naast de praktische videolessen krijg je een heleboel opdrachten. En dat alles met een flinke dosis fun!

Je wordt getransformeerd tot een ware InstaQueen die voortaan moeiteloos volgers & klanten aantrekt.

Feedback & begeleiding

Tijdens deze Academy heb je mij 3 maanden als cheerleader en coach in één! Je krijgt feedback op verschillende opdrachten en drie 1-op 1- live strategiesessies via Zoom van 60 minuten. Daarin duiken we nog dieper in je bizz en je Insta-strategie.

Ik zet je aan het werk & kijk naar waar je nog meer kan optimaliseren om het snelst resultaat te halen.

Templates, formats & scripts

Praktisch it is! Je krijgt allerlei kant en klare Insta templates, formats, een plan voor je marktonderzoek en een script om te verkopen via de DM. Je hoet het niet allemaal zelf uit te zoeken of te proberen. Ik geef je manieren die daadwerkelijk werken.

Dit gaat je een hoop tijd en frustratie schelen.

Power Content Framework

Met mijn speciale Power Content Framework leer je content maken die jouw ideale klanten echt triggert en aanspreekt. Je leert hoe je je content opbouwt om meer volgers te krijgen om er vervolgens weer klanten van te maken.

Daarnaast zit je met dit framework nooit meer verlegen om content ideeën en zullen jouw volgers je mega dankbaar zijn voor alle fantastische content die je maakt.

Voor wie is de Academy geschikt?

De academy is gericht op dienstverlenende ondernemers; coaches in alle soorten en maten, consultants, freelancers, interieurstylisten, fotografen, grafisch vormgevers, fysiotherapeuten, tekstschrijvers etc.

Je hebt een onderneming waar jij het gezicht van bent en je bent klaar om next level met je business te gaan. Je durft jezelf te laten zien op Insta en je perfectionisme kun je uitzetten, want je weet dat dat je alleen maar in de weg zit. 

Het maakt niet uit of je pas net gestart bent met je bedrijf of al een tijdje bezig bent. Als je maar een echte doener bent die tijd heeft óf vrij maakt om 3 maanden lang in een aardig tempo aan je business te werken.

Je bent een ondernemer die als een malle wilt gaan knallen. Die snel resultaat wilt zien en die staat te springen om van je business een mega succes te maken.

Voor wie is de Academy NIET geschikt?

De academy is NIET geschikt voor ondernemers die met zijden handschoentjes aangepakt willen worden. Dit programma is ook NIET geschikt voor ondernemers met een webshop.

Heb je het nodig dat iemand je achter je broek aan zit? Dan zit je bij mij verkeerd. Je doet dit programma voor jezelf, niet voor mij 😉

Heb je het suuuper druk en kun je geen tijd vrij maken om aan je bizz te werken? Dan zou ik je afraden om mee te doen, want dan ga je niet jouw gewenste resultaat behalen.

inhoud van de academy

Module 1 - Power Mindset & doelen

Een succesvolle business valt of staat met een POWER mindset.

Mindset wordt vaak onderschat en dat is waar veel ondernemers de mist mee in gaan! Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan jouw mindset.

Maar ook je doelen vormen een belangrijke basis voor succes. Stel jij je doelen wel op de juiste manier? En ga je wel de juiste richting op? In module 1 komt dit allemaal uitgebreid aan bod.

Module 2 - Power Business Fundering

Als je een huis bouwt op los zand, is ie zo omgewaaid bij een hevige storm. Zo is het ook met je business.

Hoe ziet jouw fundering van je business er op dit moment uit? Heeft ie sterke wortels in de grond en is ie niet omver te krijgen? Of staat ie toch nog een beetje op losse schroeven?

In deze module gaan we ervoor zorgen dat jouw business staat als een huis!

Marktonderzoek en hashtagstrategie zijn hier ook onderdeel van.

Module 3 - Onweerstaanbaar aanbod

Als je aanbod niet onweerstaanbaar is, gaan mensen alsnog niet kopen van je. Dus, wat wordt jouw aanbod? En hoe zorg je ervoor dat niemand het kan weerstaan?

Ook je landingspagina komt hier aan bod.

Module 4 - Personal Branding

Hoe ga jij opvallen tussen al die duizend anderen? Hoe zien mensen jou? En blijf jij wel hangen in hun hoofd? Oftewel: Wat is jouw unique selling point? Hoe zorg jij dat je onderscheidend bent?

De meest succesvolle ondernemers (of mensen überhaupt) hebben een hele krachtige personal branding.

Daarom is het van groot belang hier veel aandacht aan te besteden en dat gaan we in module 3 uitgebreid doen.

Module 5 - Power Contentstrategie

Veel content maken zonder dat er een strategie achter zit, is zonde van je tijd. Je gaat daarmee niet de resultaten krijgen die je wilt.

Je krijgt een kant en klare contentstrategie die je zo kunt overnemen en kunt invullen voor jouw business 

Module 6 - Kwalitatieve content maken

Een contentstrategie is nu in de pocket. Nu nog weten hoe je dan die kwalitatieve content maakt.

Carrousels, single post, Reels, infographics. Hoe maak je ze? En hoe zorgen ze ervoor dat je klanten aan gaat trekken als een magneet?

Module 7 - Verkopen op Instagram

Waarom verkoopt de een moeiteloos haar diensten en de ander niet?

Alles heeft te maken met sales en content die converteert.

We duiken de online sales psychologie zodat jij precies weet hoe je kunt gaan verkopen!

Module 8 - Verkopen met je content

Instagramcontent is trial and error. Je moet doen wat werkt en niet meer doen wat niet werkt. Maar naar welke statistieken kijk je? En wat betekenen ze?

Je leert in deze module precies wat je moet zeggen in je stories en Reels en wat voor teksten je moet schrijven voor je "gewone" Instagram content.

Module 9 - Salesgesprekken

Als je alles goed toepast zoals in deze Academy, krijg je hele geïnteresseerde mensen! 

Maar, die mensen moet je nog wel converteren. Dat gaat vaak via salesgesprekken. Daar gaat deze module over.

Module 10 - Succesvol lanceren

Wanneer jij een te gek aanbod hebt, moet dat natuurlijk nog wel gelanceerd worden!

Hoe hype je geïnteresseerden op? En hoe zorg je ervoor dat ze kopen? Wat moet je delen en hoe lang duurt een lancering?

 
Bonus Modules

Dit is natuurlijk niet alles! Er zitten ook heel wat bonus modules in.

Een aantal masterclasses van andere experts, een 30 dagen contentkalender om het je Insta-leven nog makkelijker te maken, Kant en klare canva templates, e-mailmarketing en natuurlijk de Reels Cursus!

irina

Door de Academy weet ik wat mijn niche is en hoe ik marktonderzoek moet doen. Ook weet ik waarop mijn content gebaseerd moet zijn om mijn doelgroep veel meer aan te spreken.


– Irina, nagelstylist
Lisa

Ik ben super blij! Paar maanden terug werkte ik in loondienst, had ik 400 volgers en één 1 op 1 klant. Nu heb ik 700 volgers, 6 deelnemers voor mijn programma, drie 1 op 1 klanten en nog een intake gepland staan.

– Lisa, interieurontwerpster

naima

De grootste win van deze academy is dat ik alles rondom marketing en sales heb kunnen loslaten omdat ik weet dat alles stap voor stap aan bod komt. Ik raad het iedereen aan!.


– Naïma, bewust kindvrij coach

Dit krijg je allemaal in de Academy:

Zelfstandig studiemateriaal
(t.w.v. €1450,-)

Levenslang toegang tot alle praktische video’s, opdrachten en oefeningen om je Insta en business naar een next level te tillen. 

De video’s zijn zo gemaakt dat jij dit direct kunt toepassen.

Feedback & begeleiding
(onbetaalbaar)

Zonder feedback heb je geen idee of dat wat je aan het doen bent, wel goed is. Je kunt de belangrijkste opdrachten naar mij sturen om feedback op te krijgen. Dan weet je dat de basis als een huis staat.

Daarnaast krijg je ook nog eens drie 1-op-1 livesessies met mij van 60 minuten en gaan we nog dieper aan de slag met jouw bizz.

Scripts, templates, formats
(t.w.v. €749,-)

Je krijgt verschillende worksheets, templates & formats om jouw business- & Instaleven een stuk gemakkelijker te maken. Je weet precies wat je moet doen om kneitergoeie content te maken die jouw ideale klant raakt.

Met de scripts weet jij ook precies wat je voortaan moet zeggen als je content hebt met een potentiële klant. Je hoeft het niet meer zelf uit te vogelen, alles staat helemaal klaar voor jou.

E-mailmarketing bonusmodule
(t.w.v. 175,-)

Het is altijd slim om naast je Instagram nog een ander kanaal te hebben waarmee je contact kunt onderhouden met je (potentiële) klanten. De beste manier: e-mailmarketing!

Mocht alle social media wegvallen, heb je wel nog de e-mailadressen paraat. In deze bonusmodule leer je hoe je e-mailadressen kunt verzamelen, hoe je een onweerstaanbare freebie maakt en wat voor mails je kunt sturen.

Masterclasses experts
(t.w.v. 550,-)

In het programma krijg je ook masterclasses van andere experts die jou meer leren.

We duiken nog dieper in op productiviteit, personal branding, financiën en mannelijk vs vrouwelijk ondernemen.

Reels Cursus
(t.w.v. €97-)

Uiteraard kunnen Reels niet ontbreken als jij een ware InstaQueen wilt worden die moeiteloos volgers en klanten aantrekt. 

Daarom krijg je natuurlijk de Reels Cursus er ook gratis en voor niks bij. Ze zijn wekenlang zichtbaar en een must om sneller te groeien.

Niet goed geld terug garantie

JOIN!
DE SOCIAL POWER ACADEMY

VIP

1-op-1 coachingsprogramma
1297 EXCL. BTW
  • Direct starten: eigen tempo
  • 10 modules
  • Levenslang toegang
  • Kant en klare contentstrategie
  • Templates, formats & scripts
  • 3 live 1-op-1 Power sessies (60 min) met mij
  • Feedback op opdrachten
  • Reels Cursus
POPULAIR

Ik heb nog een vraag!

Is de timing nu wel goed?

Vaak krijg ik deze vraag van startende ondernemers, want ja. Ze hebben net pas een business idee of hebben nog veel te weinig uitgedacht.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is dat het signaal dat de timing juist perfect is!

Je hebt zin om aan de slag te gaan. En vooral: slim aan de slag, want met de Academy bespaar jij zoveel uitzoek- en probeertijd. Ik heb jouw pad al bewandeld en ga je precies dat leren wat werkt en niet werkt.

Kan het niet goedkoper?

Ik krijg van de deelnemers te horen dat de Academy veel te goedkoop is voor wat ze krijgen! Maar ik vind het belangrijk om de Academy toegankelijk te houden. Daarom bied ik het nu aan voor deze prijs. Wat er in de toekomst met de prijs gaat gebeuren? Nog geen idee!

En daarbij.. het doel met de Academy is meer klanten voor jou! Dus deze investering heb je binnen no time weer terug verdiend.

Ik heb te weinig tijd hiervoor

Als je te weinig tijd hebt, zou je juíst mee moeten doen. Want deze Academy gaat je een heleboel tijd besparen.

Je hoeft namelijk niks meer zelf uit te zoeken, maar precies de dingen uit de Academy te doen.

Ik heb jouw pad al gelopen en weet wat werkt en vooral niet werkt. De Academy is zo praktisch, dat je alles direct kunt toepassen. 

Hoe lang houd ik toegang?

Je hebt levenslange toegang! Inclusief alle toekomstige updates.

Call me crazy, maar ik vind dat zelf ook wel zo fijn als ik een cursus koop.

Ben ik een dienstverlenende ondernemer?

De academy is gericht op dienstverlenende ondernemers.

Dit zijn bijvoorbeeld coaches, fotografen, grafisch vormgevers, schoonheidsspecialisten, gezondheidsexperts, kennisondernemers etc.

De academy is niet geschikt voor productondernemers met bijvoorbeeld een webshop.

Twijfel je of dit programma geschikt is voor je? Neem even contact met me op via Instagram of via info@poweredbysanne.nl

Moet ik een programma of cursus hebben?

Nee hoor! Dit programma is voor beginnende ondernemers die nog moeten beginnen, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn maar meer resultaat willen zien!

Het maakt ook niet uit of je nou cursussen geeft of dat je hele andere diensten aan biedt! Alles is mogelijk, zolang jij maar een dienstverlenende ondernemer bent.

Is de academy aftrekbaar van de belastingdienst?

Yes. Je kunt de BTW gewoon aftrekken onder andere kosten in je boekhoudprogramma. 

Hoeveel uur per week ben ik met de Academy bezig?

Dat ligt heel erg aan jezelf en hoeveel tijd je jezelf geeft om er mee bezig te zijn.

Maar overall zo'n 8 uur per week (content maken niet meegerekend)

Hoe weet ik zeker of dit iets voor mij is?

Heb je kriebels in je buik en stiekem heel veel zin om mee te doen?

Dat is je teken dat dit iets voor je is!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij contacten via Instagram of via info@poweredbysanne.nl. 

Vind je het fijn om vooraf eventjes te bellen? Dat kan ook! Laat me dat dan ook zeker even weten.

Twijfel je echt te veel?
Doe het dan niet.

Ik ben namelijk zelf anti-overhalen en zal dan ook nooit iemand gaan overhalen om toch mee te doen.

Dat komt omdat wanneer iets me super leuk lijkt, ik het gewoon doe. Ben nogal van het YOLO en werk graag samen met ondernemers die ook zo'n mindset hebben.

Ik denk dat dit me heel tof lijkt?

Dat denk je heel goed 🙂

Het is ook een super tof programma. Ik ben zelf mega excited en sta nu al te popelen om jou te zien shinen op Insta!