fbpx

Gratis Online Masterclass

Hoe je Razendsnel Reteveel klanten krijgt, ook als je net begonnen bent met je bedrijf!​

In deze masterclass, replay van 8 november 2022, laat ik je de belangrijkste stappen zien die bepalen of jij wel of geen klanten gaat krijgen. 

Je kunt namelijk wel tot je een ons weegt content maken, continu zichtbaar zijn en een tof aanbod in elkaar knutselen…

Zolang je boodschap niet klopt, je doelgroep totaal niet scherp en specifiek is en totaal geen kennis hebt van marketing & sales, kan ik je nu al vertellen dat het heeeeel moeilijk tot onmogelijk gaat worden om klanten te krijgen.

En geloof me.. 9 van de 10 onderneemsters die ik spreek, hebben dit niet op orde (ook al denken ze vaak van wel).

Een hele grote kans dat jij ook de basis (nog) niet op orde hebt wat er nu voor zorgt dat jij die klanten niet krijgt. En dat is niet erg!
Daar gaan we aan werken.

Hoog tijd voor de juiste aanpak! 

Veel leerplezier!
(let op, de investering in deze masterclass kan een oude prijs zijn. Check onder de video wat de huidige investering van het programma is.

P.S. Wil je liever bij mijn allernieuwste live gratis training zijn?
Check dan hier de eerstvolgende datum en schrijf je in.

Speciale aanbieding voor mijn programma Een Power Start Met Je Bizz waarin je binnen 3 maanden leert hoe klanten naar JOU komen in plaats van dat jij achter ze aan moet rennen.

Na Dit Programma:

Bonussen voor de Snelle Beslissers:

Als je binnen 48 uur besluit om deel te nemen aan dit bewezen succesvolle programma, investeer je 1999 euro in plaats van 2499 euro.

En daarbij krijg je ook nog eens 2 te gekke bonussen (die ik nog even lekker geheim houd, want je moet het niet voor de bonussen doen). 

En ook nog De Pink Power Business Surprise Box met alle must-have items voor ons samenwerkingsavontuur t.w.v. €95,- (bij betaling in 1x)

Denk je eens in...

…wat dit programma je gaat opleveren. Hoeveel klanten je hiermee kunt krijgen. De impact die je kunt maken. Hoeveel geld je kunt verdienen. Hoeveel stress, frustratie en geld je dit bespaart? 

Dan is een investering van €1999,- ex BTW peanuts. Dat heb je zo terug verdiend.

Ik deel alle kennis die mij en mijn klanten, maar ook mijn eigen coaches succes hebben opgeleverd. Bespaar jezelf de fouten die ik heb gemaakt, de valkuilen waar ik in ben getrapt en de vele duizenden euro’s die ik zelf heb verspild aan cursussen en coaching die me niet hebben gebracht wat ik hoopte.

Met dit programma focus je je alleen op dat wat werkt. Je hoeft je nergens anders meer druk over te maken.

Hoeveel gaat het je kosten als je het niet doet?

Zijn er vragen, dingen niet duidelijk of wil je weten of dit programma ook voor jou of jouw bedrijf geschikt is?

Mail dan naar: sanne@poweredbysanne.nl

Let’s Build Your Freaking Empire, Baby!