fbpx

Yes! Je bent erbij! De bevestiging is onderweg naar je inbox (check ook je spam).

Lees snel verder, want:

IK HEB EEN MEGA TOFFE KANS VOOR JE

 ALLEEN OP DEZE PAGINA

🚨Bizar Aanbod Alert🚨

Je kunt NU met 😱 €80,- korting 😱 aan de slag gaan met mijn mega populaire mini-cursus Catchy Content that Sells, waarbij je 12 Converterende Insta-posts krijgt die je meer cashende klanten & laaiend enthousiaste leads zullen opleveren.

Dat betekent dat je ‘m aan kunt schaffen voor niet 99,-, maar slechts 19,-!

Yep, yep, yep! Je bent as we speak met je neus in de boter gevallen!

Waarom dit BIZARRE aanbod?

Omdat de “Ik wil gelijk doorpakken ondernemers” my kind of ondernemers zijn en ik ze daarom ook graag beloon als ze dus direct willen doorpakken om hun marketingskills te verbeteren.

(Dit aanbod is nergens anders te vinden, alleen hier op deze pagina)

Catchy Content That Sells:
12 Converterende Insta-posts

Online verkopen draait allemaal om 1 ding: catchy content maken die de aandacht grijpt EN die verkoopt.

Is je content het net-niet? Dan kun je wel fluiten naar nieuwe leads en betalende klanten. Daarom krijg je in deze mini-cursus 12 converterende Insta-posts die bewezen werken. 

Dit zijn namelijk mijn beste posts die mij afgelopen jaar de meeste leads & klanten hebben opgeleverd (plus een omzet van 160K). 

Ik lijk wel gek dat ik dit met je deel! Deze posts zijn letterlijk heel veel geld waard!

ARE YOU READY TO STEP UP YOUR CONTENT GAME?

Let’s GOOOO!

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne!

Mijn ondernemersavontuur begon in december 2019. Op 18 december om precies te zijn stond ik bruisend van het enthousiasme in de Stairway to Heaven in Utrecht met 10 Jengaspellen mijn pilot van de Jenga-datenight te hosten met 20 leuke singles.

Groots denken is nogal mijn ding, wat zeer toepasselijk is met mijn achternaam “de Groot”, dus toen ik nét begon met ondernemen (en dus 0 ervaring had), was het uiteraard gelijk mijn doel om met mijn speeddatebedrijf SizzL heel Nederland te gaan veroveren.

Nou, dat veroveren ging sneller dan gedacht!

Sterker nog: mijn dateconcept was een instant hit. Binnen 2 maanden stond ik al in allerlei media, had ik uitverkochte date-events en werd ik zelfs binnen 6 maanden gevraagd door meerdere festivals en restaurants om daar ook mijn datenights te organiseren.

Stiekem begon een online bedrijf ook te kriebelen, dus zette ik na een jaar mijn tweede bedrijf op: Powered by Sanne.

Met een liefde voor marketing & branding help ik nu de meest toffe ondernemers om van hun bedrijf ok een GROOT SUCCES te maken.

Alles is letterlijk mogelijk, GO FOR IT!

Xo, Sanne