fbpx

Gelukt! Je plek is gereserveerd!

Super tof dat je je hebt aangemeld voor de gratis training! Je hebt in je mail een bevestigingsmailtje ontvangen -> check ook je spambox.

In deze training geef ik je al mijn kennis en geheimen hoe je van je bedrijf een groot succes kunt maken. Hoe meer ik van jou weet, hoe nuttiger de training voor jou zal zijn. Ik stem altijd graag de inhoud af op de ingestuurde vragenlijsten van de deelnemers, zodat ik precies dé tips en kennis met je kan delen waar jij met smart op zit te wachten! 

Zou je daarom onderstaande vragenlijst willen invullen?

De vragenlijst invullen is helemaal anoniem, tenzij je kans wilt maken op een gratis strategiesessie t.w.v 149 euro (zie laatste vraag). 
Dan heb ik je mailadres nodig.

Tijdens zo’n strategiesessie kijken we naar waar je nu staat in je business, wat je wilt bereiken en hoe je dat het snelst voor elkaar kunt krijgen.
Aan het einde van het gesprek geef ik jou 3 inzichten/adviezen waar jij de komende tijd aan kunt gaan werken om meer resultaat te gaan zien. Aansluitend kijken we of een eventueel een match zijn om samen aan de slag te gaan om jouw bizz een mega Power Start te geven.

cropped-logo-pbs.png