fbpx

Yes! Het E-Book is NU naar je onderweg!

*CHECK OOK JE SPAM-BOX*

Maar voordat je net als de GIF hierboven vol in het E-book duikt: ik heb nog wat handigs voor je!

Mocht je het nog niet weten of merken: Instagram is overvol.

Je hebt waarschijnlijk aardig wat concurrenten waarmee je om de aandacht strijdt van je ideale klant. En dan zijn er ook nog eens een heleboel andere bedrijven die óók jouw klant als ideale klant hebben.

De grote vraag is: hoe val jij dus op tussen al die andere accounts?

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep JOU gaat volgen en bij JOU klant wordt in plaats van bij iemand anders?

Instagram is niet meer gewoon even wat foto’s en video’s online gooien en dan krijg je klanten.

Nope. 

Er is meer voor nodig: een andere aanpak!

Laten we het de onweerstaanbaarheidsaanpak noemen 🙂 Check de video hieronder maar even.

 

Ik heb een 4-delige videotraining voor je gemaakt waarin je leert wat je wel en ook vooral NIET moet doen op Insta om meer klanten & volgers te krijgen.

Dé Insta Power training: mijn mega handige training voor als jou als kennisondernemer als je Instagram als hoofdmarketingkanaal gebruikt.

Zéker op een platform als Instagram, en zeker nu meer dan ooit, moet je opvallen. Moet je uniek zijn, anders ben je al snel 13 in een dozijn en scrollen mensen jou zo voorbij.

De kunst van volgers en klanten krijgen via Instagram is om de aandacht te grijpenEn dat moet in 3 seconden gebeuren, want zo kort is namelijk de aandachtsspanne van mensen (Shockingggg. I know. Heftige he, zo kort).

In die 3 seconden moet jouw potentiële volger/klant dus denken: holy shit! Dit is geweldige content. Deze persoon MOET ik volgen, want ik wil MEER.

Het ding is alleen: de meeste content zorgt daar niet voor. De meeste content is te saai.

 In mijn E-book leer ik je geen specifieke dingen over Instagram of content maken. Maar als Instagram jouw hoofdmarketingkanaal is en je wilt leren hoe je, ondanks dat Insta overvol is, alsnog een heleboel volgers en (potentiële) klanten kunt krijgen, dan kun je aan de slag met mijn Insta Power training.

Dit is een 4-daagse videotraining waarin je het volgende gaat leren: 

Je krijgt 2 uur aan videomateriaal en praktische opdrachten die je gelijk kunt uitvoeren. 

En het mooie van alles: jij kunt deze training kopen voor slechts 17 euro ex BTW in plaats van 64 euro.

PLUSSSS!

Je krijgt daarbij OOK nog eens mijn 30 dagen POWER Contentkalender t.w.v. 25 euro cadeau, zodat jij nooit meer met de vraag “Wat voor content moet ik vandaag nou weer maken?”.

Dus in plaats van in totaal 89 euro betaal jij maar 17 euro en je ontvangt ze dan allebei!

VAN €89,-
Voor slechts €17,-

De training & de contentkalender zijn niet los op mijn site te verkrijgen, want ik wil dit exclusief houden. Alleen aanbieden aan onderneemsters zoals jij, die mijn E-book hebben aangevraagd. 

Klaar voor echte Insta POWER?

Al meer dan 400 onderneemsters hebben deze training gevolgd en waren laaiend enthousiast, zoals Eline: “Zojuist alle video’s bekeken en ik wil je bedanken! Ik begrijp Instagram nu veel beter en ga me volop laten zien. Ik kan zoveel vrouwen helpen en ben er nu klaar voor om er vol voor te gaan! Dank je wel!”