fbpx

*Je E-book is naar je onderweg! Check zo ook je spambox*

Maar voordat je met je neus in het E-book duikt, heb ik nog een handige tip voor je.

Bekijk de video hieronder waarin ik de NUMMER 1 SKILL met je deel die ervoor zorgt dat je online meer klanten & volgers krijgt.

 In de video vertel ik je dat het online helaas niet zo werkt dat als je maar heel goed bent in wat je doet, je automatisch klanten krijgt. 

Dit is super oneerlijk en snap goed dat dat heel frustrerend kan zijn. Je kent ongetwijfeld wel een concurrent die minder goed is dan jij, maar die wel een super volle agenda heeft met klanten die jij had willen hebben.

Online werkt het zo dat degene die het beste is in marketing, de meeste klanten krijgtZonder goeie marketingskills blijft jouw agenda (en bankrekening) angstvallig leeg.

Is Insta jouw hoofd-marketingkanaal? Dan heb ik dé Insta Power training voor je waarmee je leert hoe je meer klanten & volgers aantrekt met kneitergoeie contentmarketing.

En jij hebt nu tijdelijk de kans om toegang tot deze training te krijgen voor maar 17,- in plaats van 89,-.

Wil je meer klanten via Instagram?

Maar loop je tegen het volgende aan:

Dan ga je de Insta Power Training helemaal top vinden.

Je loopt super veel klanten & volgers mis als je gewoon maar wat doet

Je hebt slechts 3 seconden om op Insta de aandacht te grijpen van jouw ideale klant. In die 3 seconden moet zij denken: “Holy shit! Dit is geweldige content. Ik wil MEER!”. 

Het probleem is dat Insta bomvol zit met heel veel andere ondernemers die ook de aandacht proberen te trekken van jouw ideale klant. Je content & Insta-profiel moeten dus kneitersterk zijn zodat je er tussen uit springt.

De meeste content is alleen veel te saai & te standaard waardoor veel ondernemers een hele hoop klanten en volgers mislopen. Voorkom dit en leer wat wél werkt op Insta.

Mijn strategie werkte als een malle

Om me heen zag en hoorde ik allerlei ondernemers strugglen met volgers & klanten krijgen via Instagram, terwijl het bij mij van een leien dakje ging! Ik paste mijn strategie iedere dag toe en had binnen een maand 1000 volgers erbij. Ook had ik binnen een week voor mijn gloednieuwe Reels cursus 70 verkopen. En voor de allereerste lancering van mijn groepsprogramma had ik 19 deelnemers die €600,- betaalden.

En dat allemaal organisch, zonder advertenties.
Mijn strategie deel ik met je in deze Insta Power training, zodat jij ook als een malle kunt gaan. 

Dit is wat je krijgt:

De Insta Power Training - 4 daagse cursus

Na het volgen van deze cursus:

VAN €89,-
Voor slechts €17,-

De training & contentkalender zijn niet los op mijn site te verkrijgen, want ik wil dit exclusief houden.
Alleen aanbieden aan onderneemsters zoals jij, die mijn E-book hebben aangevraagd. Onderneemsters die grote stappen willen zetten. 

Klaar voor echte Insta POWER?

Meld je aan en ontvang de training direct in je inbox. Je volgt de training op je eigen tempo.

Al meer dan 600 onderneemsters gingen je voor.

Wat anderen ervan vonden:

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor coaches, trainers & dienstverlenende ondernemers. Van voedingscoaches tot grafisch vormgevers. Maar ook interieurstylisten, personal trainers, beautysalons, fotografen. Zolang je maar een dienst verkoopt.

Heb je een webshop of winkel? Dan is de training niet geschikt.

100% niet goed, geld terug

Vond je de cursus de 17 euro niet waard? Stuur dan binnen 14 dagen een mailtje en ik stort zonder gedoe het bedrag weer terug op je rekening.

Veelgestelde vragen:

Wanneer start de training?

Na het bestellen ontvang je binnen 5 minuten deel 1 van de training in je inbox. Het zijn in totaal 4 delen, dus ontvangt iedere dag daarna het volgende deel. Je kunt dus gelijk beginnen

Waarom is de training zo goedkoop?

Deze training is inderdaad veel te goedkoop voor 17 euro, maar het dient als kat-uit-de-boom-kijk-product. 

Dat betekent dat jij voor een mega lage investering super veel kunt leren van mij en een beetje de kat uit de boom kunt kijken. Oftewel: of mijn manier van training geven je bevalt en of je een klik voelt.

Mijn insteek is om ervoor te zorgen dat jij de training zo geweldig vindt, dat je meer wil leren en dat we uiteindelijk samen langer aan de slag gaan om een groot succes te kunnen maken van je bizz!

 

Hoe lang houd ik toegang?

Je hebt levenslang toegang tot de training dus je kunt 'm helemaal in je eigen tempo volgen. 

Alhoewel ik natuurlijk wel verwacht dat je er METEEN mee aan de slag gaat, zodat je snel resultaat kunt gaan zien 😉 

Wat als ik niet tevreden ben over de training?

Al meer dan 600 ondernemers hebben de training gevolgd en ik heb nog nooit een e-mail gekregen dat ze de training 3x niks vonden.

Daarom heb ik een niet goed-geld terug garantie. Stuur me een mail naar sanne@poweredbysanne.nl waarom je niet tevreden bent en ik stort zonder gedoe die 17 euro gewoon terug op je rekening.

Voor welke ondernemers is de training geschikt?

Voor coaches & dienstverlenende ondernemers!

Heb je een webshop of een winkel? Dan is het wat minder interessant voor je, al haal je er dan alsnog veel interessante dingen uit.

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

De videolessen duren in totaal 2 uur en daarnaast voer je praktische opdrachten uit. Je bent in totaal ongeveer 4/5 uur bezig met de training.

SizzL Sanne
media sizzl

Hi! Ik ben Sanne

Mijn ondernemersavontuur begon in december 2019. Op 18 december om precies te zijn stond ik stuiterend in de Stairway to Heaven in Utrecht met 10 Jengaspellen mijn pilot datenight te hosten met 20 leuke singles. Ik had namelijk het idee bedacht om heel Nederland te veroveren met SizzL; mijn speeddatebedrijf met spelletjes.

Dat was een instant hit, want binnen 2 maanden stond ik al in allerlei media, had ik uitverkochte date-events en werd ik zelfs binnen 6 maanden gevraagd door grote festivals, restaurants en gemeentes.

Ik had de smaak lekker te pakken. Binnen een jaar kon ik mijn baan in loondienst opzeggen waardoor ik gelijk tijd om mijn tweede bedrijf op te zetten: Powered by Sanne.

Ook dat ging als een tierelier! Binnen 3 maanden had ik een vol groepscoachingsprogramma met betalende klanten, was mijn Reels-cursus mega populair en vlogen de volgers erbij.

Met mijn verhaal wil ik je inspireren en laten zien dat succes binnen korte tijd mogelijk is. Ook als het ondernemen je niet met de paplepel is ingegoten.

Don’t settle for basic. Go for extra ordinary:

Oftewel: ga je droom achterna om je bedrijf te starten en leef een geweldig leven.

SizzL Sanne
media sizzl