fbpx

AUDIO TRAINING

Eenvoudig Dikke Winst met een Tof Passief Aanbod

Lees onder de audio training nog een kleine toevoeging. Was ik vergeten te vertellen.

Ik heb eigenlijk meer dan 50K winst gemaakt. Alleen al met FB/Insta-ads heb ik bijna 72K omgezet en daarvan is 57K winst. En dan dus nog mijn organische verkopen erbij optellen.

Ik ben met 30 euro per dag begonnen te adverteren. Toen we zagen dat de toolkit goed verkocht hebben we veel en vaak het ad-budget opgehoogd. Naarmate je meer verkoopt heb je natuurlijk ook meer geld om uit te geven aan ads om nóg meer te verkopen. Ik heb in totaal in 3 maanden bijna 14K uitgegeven aan ad budget. Wat je dus doet op deze manier is geld dat je verdiend weer gelijk terug investeren om nóg meer te verdienen.

Daarnaast moet ook je content vernieuwd worden voor ads. Je kan niet eeuwig dezelfde ads laten lopen, dan zijn mensen je al snel zat. Al met al: een geweldige manier om te verkopen!